2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای گناه داره فک کنم واقعا دوستت داره .چندسالشه؟

۲۸سالشه

منم گناه دارم 

اول دوسش داشتم ولی یه حرف خیلی خیلی بدی بهم زد از اون روز نظرم کاملا درموردش عوض شد این حرفاشم واسه بعد عذرخواهیه

۲۸سالشهمنم گناه دارم اول دوسش داشتم ولی یه حرف خیلی خیلی بدی بهم زد از اون روز نظرم کاملا درموردش عو ...

چی گفت تا چه حد بد بود؟ 

چون گفت سریع ازم ناراحت نباش 

یطوری گفت انگار ک زیاد حرف بدی نزده ب نظرش

چرا نمیخوایش؟

تو این چند هفته که باهام رابطه داریم و چت می کنیم به این نتیجه رسیدم که از لحاظ اخلاقی و شخصیتی زمین تا آسمون باهم فرق داریم 

و دوم اینکه ما هنوز همو ندیدیم فقط عکس

چی گفت تا چه حد بد بود؟ چون گفت سریع ازم ناراحت نباش یطوری گفت انگار ک زیاد حرف بدی نزده ب نظرش

یه حرف زشت بنظر خودش شوخی بود ولی اونقدر قبح داره که من روم نمیشه بگم

یه حرف زشت بنظر خودش شوخی بود ولی اونقدر قبح داره که من روم نمیشه بگم

درکت میکنم فهمیدم تو شخصیتت  از اوناس که خيلي حساسی رو ادب شخص مقابلت واین واست خیلی مهمه .

حرف اون باعث شد از چشت بیوفته .

درکت میکنم فهمیدم تو شخصیتت از اوناس که خيلي حساسی رو ادب شخص مقابلت واین واست خیلی مهمه .حرف اون ب ...

دقیقا اما نه اینکه بی جنبه باشم 

با فوشای عامیانه که به شوخی گفته میشه مشکلی ندارم 

ولی یه حرفی زد که واقعا من خونم جوش اومد

دقیقا اما نه اینکه بی جنبه باشم با فوشای عامیانه که به شوخی گفته میشه مشکلی ندارم ولی یه حرفی زد که ...

اون حرف رو ب تو نسبت داد؟

از خط قرمز هات مگ خبر نداشت؟؟؟؟

میدونست رو این چیزا حساسی ک بت  گفت؟

این چطور تو این مدت کم انقدر عاشق شده از پیاماش یطوری میگه انگار که سخت دل باخته.بنظرت راست میگه حسش ...

از جایی که آدم رکی هست فکر نکنم دروغ بگه 

ولی از جایی که پسرا زبون چربن ممکنه ولی نه تا حالا اینجوری نشده بود که بیاد اینجوری اعتراف کنه🙍🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

اون حرف رو ب تو نسبت داد؟از خط قرمز هات مگ خبر نداشت؟؟؟؟میدونست رو این چیزا حساسی ک بت گفت؟

بله منو میشناسه 

بله به من نسبت داد و چندبار تکرارش کرد که من چندشم شد 

البته منم چندروز بعد حالیش کردم 

ولی علاقه ای ندارم دیگه بهش