2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من خجالتیم اصلا روم نمیشه پاشم ی چی درست کنم 😫

خب همون دیگه 

رو خودت کار کن

کار بدی نمی‌کنی 

با همسرت هماهنگ کن اون بگه فلانی هوس فلان غذا رو کردم درست کن و...

بعد این همه سال نباید خجالتی باشی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
حق داریالان یسریا میگن مگ برا غذا میرید گشنه اید یا چیولی اینا بحث احترامه خیلی زشته من باشم همون ما ...

اره بخدا 

مردن واقعا عجیبن 

من چند ساعت توراه بودم وقتی رسیدم انتظار دارم ی چایی حداقل بهمون بده 

من اصلا نمیرم سر وقت یخچالشون 

بچه کوچیک دارم 

حداقل ی میوه ب این بچه من بدید

انقد خودتو نگیر مطمئن باش با خوشروئی چیزی ازت کم نمیشه تو که دیر به دیر میری خونشون مثلا چی میشه خودت چایی بذاری یا پاشی خودت غذا بذاری 

اونا پیرن بلاخره از عروسیشون یه انتظاراتی دارن دیگه

وقتی می بینن تو انقد خودتو می گیری اونام نسبت بهت سرد و بی تفاوت میشن

از قدیم گفتن از محبت خارها گل می شود .....

ازت بزرگترن احترامشون واجبه دنیا دو روزه 

یکم خودتو نشون بده عروس خوش قلب ومهربانی باش ضرر نمی کنی گلم

انقد خودتو نگیر مطمئن باش با خوشروئی چیزی ازت کم نمیشه تو که دیر به دیر میری خونشون مثلا چی میشه خود ...

حالا همه میگن خودت پاشو چایی دم کن ،بابا من حرفم احترامه 

شما جایی میرید مهمونی همون چایی اولم خودتون دم میکنید؟غذای مونده بذارن جلوتون ناراحت نمیشید ؟

پیر نیستن ۵۰ سالشونه 

دختر مجرد دارن توخونه ک ۲۰ سالشه 

واقعا همه چی عجیبه تو این سایت 

پس احترام به مهمون چی میشه؟

حالا همه میگن خودت پاشو چایی دم کن ،بابا من حرفم احترامه شما جایی میرید مهمونی همون چایی اولم خودتون ...

والا من خودمم عروسم 

مامانمم ۳ تا عروس داره ندیدم تا حالا جلومون چایی بذارن

مامانمم وقتی عروساش میاد خونش دست به سیاه وسفید نمیزنه پامیشن هم چایی می ذارن هم واسه شوهر وبچه هاشون غذا میذارن 

تازه هرموقع هم خواستن برن خونشون

خونه مامانمو جارو می کشن تمیز ومرتب می کنن میرن خونشون

ما به این می گیم احترام به بزرگتر

چیزیم ازمون کم نمیشه 

والا من خودمم عروسم مامانمم ۳ تا عروس داره ندیدم تا حالا جلومون چایی بذارنمامانمم وقتی عروساش میاد خ ...

ناراحت نشو گلم بخاطر خوت میگم تا

هرموقع رفتی اذیت نشی اونجارم خونه خودت بدون باهاشون مهربون باش بگو بخند 

موفق باشی 

ناراحت نشو گلم بخاطر خوت میگم تاهرموقع رفتی اذیت نشی اونجارم خونه خودت بدون باهاشون مهربون باش بگو ب ...

نه عزیزم 

ادما باهم متفاوتن .یکی خودش پا میشه میپزه و میخوره یکی هم مثل من دل و رودش همو میخورن ولی پا نمیشه 

اگه هزار نفر هم بگن خودت پاشو 

،من بازم حرب خودمو میزنم که وظیفه میزبانه 

اگه بهم بگن پاشو چایی بذار میذارم ولی خودم هیچوقت بدون این که کسی ازم بخواد بلند نمیشم این کارو بکنم 

والا اگر ناراحت نمیشی من بیشتر عقل شما شک کردم که چرا همون روز اول برنگشتی یا چرا اصلا میری خونه شون!!!

منم سالهاست ازدواج کردم هربار رفتم خونه شون مامان همسرم هر وعده حداقل دو نوع غذای مجلسی درست کرده، همیشه هم با احترام باهام برخورد کرده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید
مگه غریبه ایی پا می‌شدی غذا می‌گذاشتی هم خودتون می‌خوردیدهم نشون می‌دادی کلن اهل چه خورد خوراکی هستی ...

وا مهمون بره سریخچال گوشت ومرغ برداره شروع کنه به پختن؟! حرفا میزنیدا

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡