2777
2789
من ۱۵ ساله ازدواج کردم تا حالا در یخچالشونو باز نکردم شما میرید جایی مهمونی خودتون غذا میپزید؟

بله خونه مادرشوهرم میرم با وجود اینکه جوانه با هم آشپزی میکنیم گاهی خودم کلن غذا میزارم و دور هم می‌خوریم ایشون هم میاد خونه من گاهی میگه بشین خودش غذا میزاره خونه پدر بزرگ بچه مه میوه بخاد میرم برمیدارم بهش میدم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
فکر کنم اختلاف فرهنگی دارید خودت هم دات نیست هر چیزی رو بد میگیری و..بهتره دیگه نری و رفتی قشنگ غذا ...

پس احترام به مهمون چی میشه؟مگه خونه منه که پاشم چایی و غذا بپزم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا شما میرید خونه خانواده همسرت خودت پامیشی چایی درست میکنی؟ بی احترامی به مهمون نیس؟

ب خدا دوازده ساله عروسشونم میرم مثل خونه پدرم راحتم و چایی میزارم غذا میزارم 

چرا سخت گرفتی خب

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
پس احترام به مهمون چی میشه؟مگه خونه منه که پاشم چایی و غذا بپزم

شما همسر پسرشی و از نظر من بچه و خانواده بچه مهمان حساب نمیشن جزو خانواده هستند 

مگه بلند شی غذا بزاری بگن نزار اون موقع حق با شماست 

بیشتر ببینید
بله خونه مادرشوهرم میرم با وجود اینکه جوانه با هم آشپزی میکنیم گاهی خودم کلن غذا میزارم و دور هم می‌ ...

نمیدونم والا 

ولی من هر چند وقت ی بار میرم و ی شار دیگه ام انتظار دارم وقتی میرم ی چایی بذارن جلوم خستگی راه تو تنم نمونه

واقعا شما میرید خونه خانواده همسرت خودت پامیشی چایی درست میکنی؟ بی احترامی به مهمون نیس؟

من اگه خواهرشوهرم نباشه پامیشم خودم چایی میذارم غذا درست می کنم دور هم میخوریم ظرفارم میشورم و... چقد سخت می گیری 

خونه پدرشوهر مادرشوهر ک دیگه مهمون نیستی چن روزم میمونی باید ی سری کارارو ب عهده بگیری  ی چای دم کردن چیه دیگه 

مادرشوهر منم ول کنی یکسره غذا وچای کهنه میزاره  مجبورا خودم بعضی چیزا رو دست میگیرم تا درستو حسابی بخوریم 

بعد15 سال خیلی حس غریبی داری باهاشون 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
ب خدا دوازده ساله عروسشونم میرم مثل خونه پدرم راحتم و چایی میزارم غذا میزارم چرا سخت گرفتی خب

شاید چون دوبار اونا درست میکنن ی بار شما و اینجوری نیس که از راه برسی مستقیم بری آشپزخونه و چایی دم کنی 

یا ۳ روز خونشون بمونی و یه میوه جلوت نذارن 

نمیدونم والا ولی من هر چند وقت ی بار میرم و ی شار دیگه ام انتظار دارم وقتی میرم ی چایی بذارن جلوم خس ...

برو یک بار چایی مونده اورد بگو مادر بشینید چایی تازه دم بزارم بخوریم فلانی( همسرت) چایی نازه دم دوست داره 

بزار تا دفعه بعد خودش بزارع 

همه اینا خوش رویی 

غذا هم همین مدل تا مدل خوردن و سلیقه ی شما دستشون بیاد

پانزده سال نشستی و منتظر تا عوض بشن شدن؟!! نه

پس با تاپیک‌ زدن و پرسیدن ک تهش بهت میگن قطع رابطه کن چیزی درست نمیشه 

بیشتر ببینید
خونه پدرشوهر مادرشوهر ک دیگه مهمون نیستی چن روزم میمونی باید ی سری کارارو ب عهده بگیری ی چای دم کرد ...

چون از روز اول اینجوری بودن ما شهر دیگه زندگی میکنیم وقتی چند ماه ی بار میری خونشون و از قبل میدونن ک میری ی چاییی و یه وعذه غذای اول رو حداقل به نظر من وظیعصونه

شاید چون دوبار اونا درست میکنن ی بار شما و اینجوری نیس که از راه برسی مستقیم بری آشپزخونه و چایی دم ...

شما همون یک بار رو بزار حداقل اذیت نشی بعد شاکی شو 

دیدت کلن منفیه 

خب تغییر رو آدم از خودش شروع کنه 

بیشتر ببینید
چون از روز اول اینجوری بودن ما شهر دیگه زندگی میکنیم وقتی چند ماه ی بار میری خونشون و از قبل میدونن ...

ما هم دوریم سالی دو بار میریم 

بیشتر ببینید
برو یک بار چایی مونده اورد بگو مادر بشینید چایی تازه دم بزارم بخوریم فلانی( همسرت) چایی نازه دم دوست ...

نه میخکام ببینم مشکل از منه یا اونا 

فکر کردی بگی بهشون قبول میکنن 

شوهرم میگه چرا سیب زگینی اینجوری سرخ کردی 

میگه ابجیت اینجوری دوس داره 

قشنگ مشخص بود واسه چند وعده قبله و مجدد گرم شده

نه میخکام ببینم مشکل از منه یا اونا فکر کردی بگی بهشون قبول میکنن شوهرم میگه چرا سیب زگینی اینجوری س ...

مشکل از اونا هم باشه راه داره میشه کاری کرد می‌رسد اونجا اذیت نشید 

خب میری غذا خوب نیست بچه نمیخوره آدم عاقل و طبیعی پا میشه غذا میزارع تا حداقل‌ خودش و بچه اش بخورن 

اینکه بشینی شاید معجزه بشه نه نمیشع 

بیشتر ببینید