تا وقتی بچه نداشتید یجوری با این شرایط سر میکردید ولی الان هم بچه اذیت میشه هم خودتون بیشتر حرص میخو ...
تنها راهش قطع ارتباطه من خودم درک میکنم مادرشوهر من از این بدتر بود من باردار بودم بعد چهار ماه از شهر دور رفتیم خونشون تا ساعت چهار ناهار درست نکرد آخرم سوسیس آورد برامون که من تو بارداری لب نمیزدم ،خودمون دلستر و شیرینی و اینا میگرفتیم میبردیم با خودمون از اونا هم برامون نمیآورد فک کن نون مونده میذاشت تو سفره خودش که میومد سر سفره یه نون تازه میذاشت جلو خودش الان چند ساله شامپو ناهار نرفتم خونش همش خونه مامانمیم مگه دعوت کنه چند بار بگه
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
من برخلاف خانومهای این سایت میگم که حق داری ناراحت شی. تعجب میکنم میگن پاشو خودت غذا بپز. اگه مادرشوهرت پیر بود باز یه چیزی، یا اگه زود زود میرفتی خونشون و خیلی راحت بودین، اونم باز یه چیزی. از شهر دور میرین خیلی بی ادبیه که درست حسابی ازتون پذیرایی نمیکنه. همه از احترام حرف میزنن، پس احترام به عروس چی میشه؟ زن داداش من خارج از ایرانه ولی سالی ۲ بار میاد ایران، اونقد بهش احترام قائل میشیم وقتی میاد خونه ها مون. غذای مورد علاقشو میپزیم، مثل مهمون ازش پذیرایی میکنیم، اصلا نمیذاریم خودش غذا بپزه. مادرشوهرت هم تنبله استارتر، هم بی احترامی بهتون میکنه.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
دقیقاً این رفتار رو دیدم ، هم تنبل هستند ، هم اینکه مناعت طبع ندارند... وگرنه کسی حتی اگر توخونه تنها و بدون مهمون نباشه ، نهار سیب زمینی یا املت نمیخوره..... کسانی که میگن شما پاشو غذا بپز این روبدونن که وقتی صاحب خونه حتی مادر خودم بیاد و گوشت و مرغ بذاره بیرون ، یخش وا بشه ، به من مجوز داده بپزم وبهش کمک کنم...نه که من سر خود برم سر فریزر.... اسی با آرامش از شوهرت سوال کن که چکار کنی؟؟؟ واقعاً مشکل مالی شون درین حد وخیم هست که غذا نخورن؟ یا اینکه از پسرشون انتظار دارند خرج کنه ؟
آخه بعضی از اقوام هستند که انتظار دارند پسرها به خانواده کمک خرجی بده، روستا هستن؟ یا شهر؟