2777
2789
عنوان

دیروز دعوای شدید کردیم جوری که خانوادم اومد باورتون میشه برای

| مشاهده متن کامل بحث + 108475 بازدید | 615 پست

من یه سال قبل برا اولین بار یه ماه با همسرم قهر بودم هر دو تو خونه بودیم و با هم حرف نمیزدیم تا اینکه داشتیم خونه میساختیم و مجبور شدم صحبت کنم از اونزمان خیییلی بهتر شده و مهربونتر شده در کل اخلاق نداشت و زود عصبانی میشه و اونروز بخاطر اینکه من ساپورت پوشیده بودم پیراهنم کوتاه بود ساپورت داشتم با چادر البته داشتیم میرفتیم مهمونی روز عقد برادر شوهرم دعوامون شد و هولم داد جلو بچه ها و من خودمو زدم هیچوقت فراموش نمیکنم این بدی رو که در حقم کرد  

نه منظورم بیست سالمه حقم نیست تواین سن کم این چیزا رو تحمل کنم 😞

یعنی دوازده سالگی ازدواج کردی ؟آخه گفتی بعد ۸ سال دست روت بلند کرده 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر 

بچه ها

منم یه مشکلی با همسرم دارم مثل استارتر

وقتی عصبی میشه ت قع داره من هیچی نگم

در کل عصبی مزاجه

ولی خب ادم خوبیه

توقعش اینه  موقع عصبانیت من هیچی نگم

منم متأسفانه اصلا نمیتونم سکوت کنم

یعنی اصلا دست خودم نیست

چون خودم جوریم که کسی الکی ناراحتم کنه حتما جوابشو میدم!!

حالا داستان ما هم اینه

تمومی نداره این داستان ها...

واقعا آدم نمیدونه چطور زندگی کنه از این جرو بحث ها خلاص بشه

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱❣💚🧘گاهی صدای خرد شدن استخوان هایم را میشنوم و باز صبح که میشود برمیخیزم و خودم آتل میبندم و میگویم باید ادامه دهم... میدونم که باید به اهدافم برسم هرچند که یکم دیر شده باشه هرچند که چند سالی سر در گم شده باشم... ولی هیچوقت تسلیم نمیشم.  من ازدواج کردم و بچه دار شدم  و گاهی پرچم سفید نشون دادم که اهای روزگار من تسلیمم... ولی روزگار خوب میدونه  خودمم خوب میدونم که من آدم تسلیم نیستم... اصلا روزی که هدف نداشته باشم روز مرگ منه.... امروز اینو مینویسم به یادگار که وقتی ۶ ماه بعد زمانی که اولین استارت موفقیتم رقم خورد بیام و بگم دختر دمت گرم.... از امروز ۵ ماه وقت دارم نظام مهندسی نظارت و اجرا قبول بشم    که میشم .... راهم سخته خوب میدونم با بچه ۱۸ ماهه و خونه داری و همسرمم نمیتونه زیاد خونهو ..... ولی من میتونم چون خودمو میشناسم.... با تولد دو سالگی پسرم اولین قبولی نظام مهندسیمو جشن میگیریم و بعد میرم سراغ محاسبات... اونم میگیرم ... من به خودم بدهکارم خیلیییییییی.... باید نتیجه تمام زحماتمو ببینم و به خودم افتخار کنم. چون من کارهایی کردم که کمتر کسی انجام داده .... یادت باشه دختر تو دختر روزهای سختی... ولی چه شیرینی بعد روزهای سخت در انتظارته... خدایا مثل همیشه تو کمکم کن تو یاورم باش تو حمایتم کن تو بهم اراده بده ... خدایااااااا دوست دارم .

بیشتر ببینید
توقع دارن خودشون توهین کنن همه حرف بزنن زن لال باشه

اره

میگه من بیرون کار میکنم با صد نفر سرو کله میزنم و وضع اقتصاد و .... میگه کلی فشار تحمل میکنیم ما مردا

به خاطر این ما باید در مقابل عصبانیت اونا لال باشیم.

ببین من اصلا نمیتونم

اصلا نمیتونمااااا

هرچی بگه جوابشو میدم

والا منم اعصاب ندارم که هرکی بیاد دق و دلیشو سرم خالی کنه من لبخند برنم و مدیریت بحران کنم!

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱❣💚🧘گاهی صدای خرد شدن استخوان هایم را میشنوم و باز صبح که میشود برمیخیزم و خودم آتل میبندم و میگویم باید ادامه دهم... میدونم که باید به اهدافم برسم هرچند که یکم دیر شده باشه هرچند که چند سالی سر در گم شده باشم... ولی هیچوقت تسلیم نمیشم.  من ازدواج کردم و بچه دار شدم  و گاهی پرچم سفید نشون دادم که اهای روزگار من تسلیمم... ولی روزگار خوب میدونه  خودمم خوب میدونم که من آدم تسلیم نیستم... اصلا روزی که هدف نداشته باشم روز مرگ منه.... امروز اینو مینویسم به یادگار که وقتی ۶ ماه بعد زمانی که اولین استارت موفقیتم رقم خورد بیام و بگم دختر دمت گرم.... از امروز ۵ ماه وقت دارم نظام مهندسی نظارت و اجرا قبول بشم    که میشم .... راهم سخته خوب میدونم با بچه ۱۸ ماهه و خونه داری و همسرمم نمیتونه زیاد خونهو ..... ولی من میتونم چون خودمو میشناسم.... با تولد دو سالگی پسرم اولین قبولی نظام مهندسیمو جشن میگیریم و بعد میرم سراغ محاسبات... اونم میگیرم ... من به خودم بدهکارم خیلیییییییی.... باید نتیجه تمام زحماتمو ببینم و به خودم افتخار کنم. چون من کارهایی کردم که کمتر کسی انجام داده .... یادت باشه دختر تو دختر روزهای سختی... ولی چه شیرینی بعد روزهای سخت در انتظارته... خدایا مثل همیشه تو کمکم کن تو یاورم باش تو حمایتم کن تو بهم اراده بده ... خدایااااااا دوست دارم .

بیشتر ببینید
ارهمیگه من بیرون کار میکنم با صد نفر سرو کله میزنم و وضع اقتصاد و .... میگه کلی فشار تحمل میکنیم ما ...

منم اوایل هیچی نمی گفتم هیچی اما تا می‌تونستم تنهایی گریه میکردم مریض میشدم اما دیگه ی جایی خسته شدم ی جایی دیگه بریدم گفتم نباید بذارم ظلم کنه 

همسر منم همین میگه حرف بزنم کتک می‌زنه 

بابام اینا اومده بود بعد این همش تو گوشی بود خیلی ناراحت شدم فیلم دانلود کرده بودیم شوهرم نگاه نکرد ...

اگه خانواده اون اومدن کوفتم نزار جلوشون

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
میتونه به راحتی بگه که با من کاری نداشته باشه نه اینکه این همه حرفایی بد و دست درازی حس میکنم پای سو ...

اسی منم چندسال پیش شوهرم خیلی تغییر کرده بود و من نمیفهمیدم چشه چون بهش اعتماد کامل داشتم هیچ شکی بهش نمیکردم چهل روز بود با بهترین دوستم چت میکرد خب معلومه حوصله ی منو نداشت 

وقتی لو‌رفت دنیا رو سرم خراب شد و کلی التماس و گریه مرد بخشیدمش و دیگه تکرار نکرد 

الانم تا اخلاقش تغییر میکنه میترسم ولی فوری خوب میشه و مهربون میشه میگه گاهی بخاطر شغلش فشار روشه استرس میگیره 

شمام حواستو‌بیشتر جمعش کن نمیگم حتما چیزی هست ولی مواظب باس