2777
2789
عنوان

دیروز دعوای شدید کردیم جوری که خانوادم اومد باورتون میشه برای

| مشاهده متن کامل بحث + 108501 بازدید | 615 پست
پس چرا براچنین خانواده ای باشوهرت بحث کردی که چرا نگاه گوشی میکنی ونگاه فیلم نمیکنی؟؟ چرا تعصب خانوا ...

اصلا ربطی به خانوادم ندارع من گفتم چرا نمزاری فیلممو‌ نگاه کنم چرا جای دیگه میزنی شروع کرد که به تو ربطی ندارع فلان و اینا تو گ و ه هستی و از این چیزا من باید چیکار کنم اینجا کن چیز بدی نگفتم که اون شروع کرد چیزای بدی گفتم از این بدتر دست درازی کرد

اصصصصصلا باهاش آشتی نکن. بحث هم نکن. خونه تمیز کن شام و ناهار بپز کارای روز مره تو انجام بده اما اصص ...

داره احترام رو برمیداره 

نه اصلا آشتی ممنون حتی شده دو ماه هم اینجوری بی محلی میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهت توهین کرده، خانوادت رو خبر کرده، هر غلطی خواسته کرده، تو دنبال زود آشتی کردن هستیخوب همین دل رحم ...

بهش دیگه حسی ندارم 

ازش متنفرم وقتی نیست حالم بهتره به این زودی نمتونم آدم سابقی بشم

سرچی چیشده

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

بیشتر ببینید
خب پاشو برو خونه پدرتداره میگه ازت بدم میادشاید دوست دختر دارهچه رویی داری موندی تو خونش بزور میخوای ...

کجا برم پیش پدری که روانی هست  بابام خیلی بیشتر دست بزن داره بیشتر به زنا و پیش نامادری برم

یا اینکه پیش مامان بزرگم برم که بهم میگه برو تو اول آشتی کن و عذر بخواه به نظرت می‌زاره خونش بمونم 

یا دخترمو چیکار کنم پدرشو خیلی دوست داره اگه برم دخترمو کی نگه داره مادر شوهرم ده دقیقه هم دخترمو نگه نداشته با چه امیدی برم با چه امیدی 

فکر می‌کنی الان خیلی خوشحالم که میمونمم اینجا و هر لحظه به لحظه اشکام می‌ریزه و همه چی یادم میاد مثل افسرده ها شدم جایی برای رفتن ندارم باید بسوزم از درون چاره ای ندارم 😭😔

شوهرت مشکوک میزنه ،چرا با خانوادت سرد شده ؟

شاید خیانت میکنه سرش با دیگری گرم رفتارش عادی نیست

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

کجا برم پیش پدری که روانی هست بابام خیلی بیشتر دست بزن داره بیشتر به زنا و پیش نامادری برمیا اینکه ...

خب اینطوری که نمیشه

آخه باید کاراش و این حجم از بی اعتناییش به خانوادت دلیل داشته باشه

اگرهم فکر میکنی از ازدواج با تو پشیمونه بازم باید دنبال راه در رو باشی. باقی عمرت رو اینجوری سر کنی؟؟؟