2777
2789
عنوان

دیروز دعوای شدید کردیم جوری که خانوادم اومد باورتون میشه برای

| مشاهده متن کامل بحث + 108475 بازدید | 615 پست

در صورتی که شما خانمی هستید که شوهر شما فردی بی ادب،فحاش است می توانید از آیه زیر استفاد کنید. این آیه را بخوانید تا تغییر را در همسر خود مشاهده نمایید و ببینید که او فحاشی و توهین را دیگر به کار نمی برد. بنابر این دعای زیر یک دعای مجرب و تضمینی برای زبان بند کردن شوهر است.

مثل شوهر من میگه فحش دادم به خودت و خانواده ات کتک زدم تو نباید هیچی بگی دو بار به ناحق من زده چند ر ...

من 4سال فش شنیدم سر اینکه مبل نداشتم چون یتیم بودم نتونستم بخرم. همش رفت اومد مادرش پرش کرد اومد فش داد 5ماهه زده کمرم هنوزم خوب نشدم و میخوام فکری بکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

در صورتی که شما خانمی هستید که شوهر شما فردی بی ادب،فحاش است می توانید از آیه زیر استفاد کنید. این آ ...

برای شوهر من اثر نمیکنه هیچی چون هیچوقت غسل انجام نمیده و مشروب خوره

دقیقا 😂یه نکته بگم برا عزیزانی که قهرن دیدین وقتی قهریم اقایون عین خیالشون نیست شمام عین خیالتون نب ...

خیلی سخته من داغون میشم اصلا نمیتونم عادی باشم ولی چون زده دیگه نمیرم اشتی 

ماهم دیشب دعوا کردیم و منم کتک خوردم از دیشب جامو جدا کردم شوهرمم انگار نه انگار

عزیزم ی چیزی از زن داداشم یاد گرفتم باورت نمیکنه خیلی عاقله 

حتی موقع دعوا کردن جاشو از شوهرش جدا نمیکنه! 

اصلا نمیزاره حد و مرزا بینشون جابه جا شه 

واقعا اعجوبه ایه داداشمم خیلی احترامشو میکنه 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

خب به چی گیر داد عزیزم

کلا سر یه چیز الکی مریض هستم سرمای بدی خوردم صفحه دو برای یه کار بر  گفتم میتونی بخونی برای چی 

خیلی چیزای بدی گفت کم بود تلویزیون رو بشکنه 

خانه پدرت برو چند روز آدم بشه

اگه برم عادت کرده میشه دیگه اهمیت نمیده بد تر میشه بهم گفت برو منم گفتم کسی که میخواد از این خونه بره تویی الان با خیال راحت داره خرو پف می‌کنه خدا ازش نگذره بعد هشت سال دست روم بلند کرد