2777
2789
عنوان

دیروز دعوای شدید کردیم جوری که خانوادم اومد باورتون میشه برای

| مشاهده متن کامل بحث + 108474 بازدید | 615 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر من میگه عصبی بشم باید بزنم تو هم نباید چیزی بگی

مثل شوهر من میگه فحش دادم به خودت و خانواده ات کتک زدم تو نباید هیچی بگی دو بار به ناحق من زده چند روز پیش ازم حلالیت خواست منم الکی گفتم باشه که ولم کنه و گرنه هرگز حلالش نمی کنم 

امشب همه قهرن😂

دقیقا 😂

یه نکته بگم برا عزیزانی که قهرن 

دیدین وقتی قهریم اقایون عین خیالشون نیست 

شمام عین خیالتون نباشه کلی به خودتون برسین و جوری رفتار کنین که اصلا براتون مهم نیست 

اینجوری شانس اینکه بیاد منت کشی بیشتر میشه 

یکاری کنین فکر کنه بهتون خوش میگذره

خواهری رفیقی دعوت کنین اومد کلی با هم خوش بگذرونین و بخندین

سر الکی بحث کردین؟

بابام اینا اومده بود بعد این همش تو گوشی بود خیلی ناراحت شدم فیلم دانلود کرده بودیم شوهرم نگاه نکرد همش گوشی بود و یجوری بود بابام اینا فیلم رو نصفه گذاشتن رفتن بعد من نگاه میکردم که زد اونور گفتم واسه چی میزنی نگاه میکنم تو بشین گوشی نگاه کن گفت به تو اصلا هیچ ربطی ندارع من چیکار میکنم گفتم یعنی چی بعد همون خرفشو دوباره تکرار کرد منم گفتم که بس کن هی ادامه داد من بالشت پرت کردم اونم اومد بهم دست بلند کرد حرفهای بدی زد حتی به خانوادمم حرفهای بدی زد گفت زنگ میزنم به بزرگ خانوادت بیاد جمعت کنه ببره خلاصه اونا اومدن و.........خلاصه اینطوری هنوز ادامه داشت خیلی چیزا گفت حتی گفت که دوست ندارم ازت بدم میاد و این حرفا چه حرفایی زد

در صورتی که شما خانمی هستید که شوهر شما فردی بی ادب،فحاش است می توانید از آیه زیر استفاد کنید. این آیه را بخوانید تا تغییر را در همسر خود مشاهده نمایید و ببینید که او فحاشی و توهین را دیگر به کار نمی برد. بنابر این دعای زیر یک دعای مجرب و تضمینی برای زبان بند کردن شوهر است.

ممکن است شما خانمی باشید که همسرتان با شما بدخلقی می کند و به طور مداوم در بحث و دعوا هستید. برای حل این مسئله و زبان بند کردم همسرتان می توانید آیه زیر را بخوانید: