2777
2789

بدترین صحنه ای که هیچ وقت از تو ذهنم پاک نمیشه از اون آدم عقده ای نفهم این بود که…

وقتی ۱۰سالم بود۳ساعت اینا قبل مدرسه رفته بودم خونه یکی از دوستام که باهم کاردستی  درست کنیم زمان ناهار شد اینا ۲تا خواهر بودن مادره غذا رو کشید با دوتا غذا اومد تو اصلا نگفت توام کوچولویی شاید دلت بخواد مثل حیون غذا داد به دوتا بچه هاش اونام جلو من خوردن تعارف نکردن بهم مادرشونم که انگار من نامرئی هستم منم بچه بودم دیگه اینا رو نگاه میکردم آب دهن قورت میدادم بچه ها یاد اون روز میوفتم واقعا دلم میگیره😞

به جرعت میتونم بگم گوساله ترین آدمی که تو زندگیم دیدم نه نه اینا بود.

این یه خاطره خیلی تلخی بود مادرا الان و آینده خواهشا با هیچ بچه ای این کارو نکنید 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

زندگی اونقدسخت هست که خاطرات این شکلی بیشتربرام شبیه خاطرات خوبه سخت نگیر

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

بچه بودم بچه های فامیل نمدونم چرا گفتن من و راه ندن توی بازی 😞 فکر میکنم چون بابام خیلی در حق اونا ظلم کرد تلافیش سر من درآوردن 

سوالی درمورد سرپرستی گرفتن فرزند دارید درخواست بدید ♥️🌱

من یبار شب یلدا خونه زنعموم بودم کیک پخت اورد واسمون بعد تو بشقاب دخترش کیک بیشتری گذاشته بود هرموقع یادش میوفتم خندم میگیره😂😂

داداشم سرباز فراری بود ۹سالم بود خیلییی استرس بهم وارد شد خیلییی معده درد عصبی گرفته بودم