2777
2789
عنوان

بدترین خاطره ای که از بچگی تو ذهنتون مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 70 پست
چه بی شخصینی بوده زن عموهه .الان اخلاقش همونه یا اعتماد بنفس گرفته

همون موقع مامانم به عموم و زنش با خنده و شوخی گفت

زنش انقدر ضایع شد فکر کرده بود من متوجه نشدم 

ارتباطی دیگه باهاشون نداریم نمیدونم

الان چند سالته؟ وضعیت خونتون الان چطوره

۲۹ سالمه. سالهاست بایه آدم آروم و بی دردسر و محترم ازدواج کردم.مستاجریم و امورات به سختی میگذره ولی آرامش داریم و زندگی رو به خودمون تلخ نمیکنیم ، حالا یه پسر کوچولو دارم  . فقط شبوروز فاتحه میفرستم به روح پدرشوهرم بابت ازدواجم و خارج شدن ازون محیط سمی و ترسناک

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همون موقع مامانم به عموم و زنش با خنده و شوخی گفتزنش انقدر ضایع شد فکر کرده بود من متوجه نشدم ارتباط ...

چه آشغالی بوده تازه عروس بوده اینقدر بی شخصیت .معلومه حسوده .بهتر که رفت و امد ندارین .خیلی هم نازی مطمئن باش خودشو خیلی مسخره میکردن دیگه عقده شده بوده براش 

من یبار شب یلدا خونه زنعموم بودم کیک پخت اورد واسمون بعد تو بشقاب دخترش کیک بیشتری گذاشته بود هرموقع ...

الهی🤧 منم از دست این داداشا کم حرس نخوردم 

خودشون که اصلا عین خیالشون نیست

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

چ ربطی به بچش داره عزیزم؟منم مادربزرگم یکاری کرده بود الان هی میگن خداروشکر سر بچه ها و نوه هاش میاد ...

دل یه بچه ی ۹ ساله رو شکست خدا یه بچه ی بد گذاشت تو دامنش که شبانه روز اذیتش کنه 

منم وقتی سوم دبستان بودم هم مدرسه ایم با لگد منو زد

اونقدر درد داشت که نفسم بالا نیومد و چون پام کبود شد مادرم دید و اومد مدرسه شکایت شو کرد

فکر کردی چیکارش کردن؟ هیچی نیم نمره انصباطش کم شد

هر جا هست خدا لعنتش کنه

من ازش نمیگذرم خدا هم نگذره

اسمش شهین بود

شهین خدا مرگت بده الان یادم افتاد و روح زخمیم دوباره درد گرفت

وطن ای مادر غمدیده ام.......

جنازه پسرخالم تو نعش کش با سر و صورتی که با پنبه پوشونده بودن دهن و بینیش رو

من همینو و خیلی بیشتر تو هفت سالگی برا پدرم دیدم 

خدایا هیچ بچه ای نبینه💔

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

۲۹ سالمه. سالهاست بایه آدم آروم و بی دردسر و محترم ازدواج کردم.مستاجریم و امورات به سختی میگذره ولی ...

خداروشکر بابت ازدواجت، به امید خدا وضع مالیتونم بهتر میشه مامانت اینا هنوز همون طورن؟