2777
2789
عنوان

بدترین خاطره ای که از بچگی تو ذهنتون مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 70 پست

۱۳ سالم بود داشتم با دختر خالم و داداشم از خونه خالم می‌رفتیم خونه خودمون نزدیک بود خونمون یه مرد ۳۰ ساله تقریبا دستشو زد بهم یجوری که به جلو پرت شدم فقط تونستم فحش بدم 

و حرف های بعضی از معلمان هم یادم نمیره 

یه کنکوری خسته ))💔🥲

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدرم سر اینکه میخواستم انیمیشن مورد علاقمو ببینم و کنترل رو از دستش گرفتم کلی کتکم زد عین حیوون طوری که از گوشام خون میومد البته خدا هم جوابشو داد و از فرداش پاهاش اسیب دید و لنگ میزد ، جالبه میشینیه رو تربیت بچه های این و اون عیب میزاره و میگه تربیت من درست بود

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

منو دختر خالم یکسال باهم فاصله سنی داشتیم یکی از خاله هام تازه ازدواج کرده بودن فامیلای شوهرش اومده بودن جلو منو دختر خالم ب من گفتن این چقد زشته 

این جملشون همیشه تو ذهنمه

منو دختر خالم یکسال باهم فاصله سنی داشتیم یکی از خاله هام تازه ازدواج کرده بودن فامیلای شوهرش اومده ...

اینا کە آدم نیستن طبیعتا 

من ب شخصە نمیتونم بە اینا آدم بگم

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

خداروشکر بابت ازدواجت، به امید خدا وضع مالیتونم بهتر میشه مامانت اینا هنوز همون طورن؟

ممنونم 😘

آره ، من آرزوبه دلم موند خودشون دوتایی یبار باهم با محبت و عشق و علاقه حرف بزنن به هم احترام بذارن. یا دعوا میکردن  یا قهر بودن. تا یادم میاد همش یکیشون میخواست از دست اونیکی خودشو بکشه .هنوز که زنده ان .من وقتی اونموقع ها بچه بودم هیچکاری از دستم برنمیومد از خدا میخواستم بمیرن تا بریم بچه ی مردم دیگه بشیم 

ذات بد نیکو نگردد آنکه بنیادش بد است 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بیشتر ببینید