2777
2789

سلام 

دوستان ساکن تهران

بهترین محله تهران از نظرتون کدومه؟

بهترین منظورم ثروتمند ترین نیست، هوای خوب دسترسی خوب امنیت آرامش و...

درکه برای زندگی چطوره؟

خرد تا به زنان می‌رسد نامش مکر می‌شود و مکر تا به مردان می‌رسد نام عقل می‌گیرد...."بهرام بیضایی، شب هزارویکم"

درکه که تو دامنه کوهه عزیزم هواش کلا با پایین فرق داره من محله خودمون خیلی دوست دارم نوابیم نه خیلی بالا نه خیلی پایین 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

درکه که تو دامنه کوهه عزیزم هواش کلا با پایین فرق داره من محله خودمون خیلی دوست دارم نوابیم نه خیلی ...

چطوره برای زندگی؟

خرد تا به زنان می‌رسد نامش مکر می‌شود و مکر تا به مردان می‌رسد نام عقل می‌گیرد...."بهرام بیضایی، شب هزارویکم"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فرشته . زعفرانیه . تجریش . قیطریه.  فرمانیه . سعادت آباد . ۰قدر میخوای هزینه کنی؟؟

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

بیشتر ببینید
چطوره برای زندگی؟

اینجا کلا یکم شلوغ تر از جاهای دیگه است چون حدودا میشه مرکز شهر رفت و امدش زیاده ولی ما عادت کردیم دسترسی به همه چیز داره خداروشکر امنیت هم داره 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اینجا کلا یکم شلوغ تر از جاهای دیگه است چون حدودا میشه مرکز شهر رفت و امدش زیاده ولی ما عادت کردیم د ...

ممنونم

فرشته . زعفرانیه . تجریش . قیطریه. فرمانیه . سعادت آباد . ۰قدر میخوای هزینه کنی؟؟

بستگی به شرایط داره عزیزم

درکه که تو دامنه کوهه عزیزم هواش کلا با پایین فرق داره من محله خودمون خیلی دوست دارم نوابیم نه خیلی ...

منم عاشق نوابم وایبر قدیمی و ی عشق قدیمی داره مثلا سمت پانزده خرداد و قیام و مختاری به من حس زندگی میدن

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

بیشتر ببینید
منم عاشق نوابم وایبر قدیمی و ی عشق قدیمی داره مثلا سمت پانزده خرداد و قیام و مختاری به من حس زندگی م ...

ما سمت کمیلیم ولی دقیقا حس زندگی داره من بالاشهرم میرم از اینکه یا انقد دسترسی نداره یا انقد جدید و ایناست خوشم نمیاد سمت خودمون خیلی دوست دارم .

قیام که خیلی جای خوبیه واقعا