2777
2789
عنوان

خونه ویلایی یا آپارتمان

74 بازدید | 11 پست

شما باشید توخونه آپارتمان کلید اول سه خواب میشینید که جاش خوبه یا یک خونه ویلایی چندین سال ساخت که دوخواب داره وجاش زیاد مثل آپارتمان خوب نیست ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ابدددددددد ویلاییی

اخه ویلایی اتاق خواباش کمه منم یه دختر وپسردارم که بزرگن اتاق جدامیخوان بعدش ویلایی از مدرسه بچه هامم دوره 

میشه بپرسم چرا گفتید ویلایی ؟؟؟؟

جاش بهتره تر تمیز تره 3 اتاقه اس

منم نظرم روی آپارتمانه ولی خیلی ها میگن برای توکه همیشه درحال شست وسایلت هستی آپارتمان اذیت میشی چون حیاط نداری این آپارتمانم که هست بالکنش کوچیکه 

اخه ویلایی اتاق خواباش کمه منم یه دختر وپسردارم که بزرگن اتاق جدامیخوان بعدش ویلایی از مدرسه بچه هام ...

ببین من هم اپارتمان بودم هم ویلایی

ویلایی مزاحم نداری خونه مال خودته چقدر از حیاطش میشه استفاده کرد و چقدر روح داره 

ولی اپارتمان مزاحم هست دیگه یه چیز اشتراکیه باید با همه جور اخلاقی بتونی کنار بیایی

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

ببین من هم اپارتمان بودم هم ویلاییویلایی مزاحم نداری خونه مال خودته چقدر از حیاطش میشه استفاده کرد و ...

من اگر یک اتاق بیشتر داشت ویلایی داخلش میموندم متاسفانه اتاق دخترو پسرم باهمه‌ ووسایلشون جانمیشه توجای من بودی چکارمیکردی ؟؟؟؟؟؟

من اگر یک اتاق بیشتر داشت ویلایی داخلش میموندم متاسفانه اتاق دخترو پسرم باهمه‌ ووسایلشون جانمیشه توج ...

عزیزم من خودم بشخصه ویلایی انتخاب میکردم و حالا سندش میذاشتم یع وام میگرفتم و یه اتاق میساختم یا میگشتم سه خواب پیدا کنم

ولی شما ببین اگه روحیاتت با اپارتمان میخوره اپارتمان انتخاب کن 

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

عزیزم من خودم بشخصه ویلایی انتخاب میکردم و حالا سندش میذاشتم یع وام میگرفتم و یه اتاق میساختم یا میگ ...

نمیتونم اتاق بسازم چون حیاطش یه ماشین بیشترنمیره وکوچیکه من دوتاخونه هامال خودمه گفتم اگربشه برم توی آپارتمانی بعدش اگر پول دستم اومد این ویلایی بفروشم روش پول بزارم یک ویلایی بزرگ بخرم البته چندسال دیگه نه الان تواین فاصله هم توی این سه خوابه هستم 

بنظرت فکرم چطوره ؟