2777
2789
عنوان

چکار کنم بچهام چاق شن

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 57 پست
به خاطر همین میگم ماست با چیپس که مجبور شه بخوره بچه های من هر وقت لبنیات زیاد بخورن لپاشون بزرگ می ...

چشم‌مرسی خدا خیرت بده

حتما درست‌میکنم‌واسشون

مقدار شیر چقد باید باشه.؟

میشه اندازه هارو اگه زحمتی برات نیست‌بگی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واقعا، دهنشون‌همش بازه و در حال عیب گذاشتن

یه ماشالله بلد نیستن بگن لاغر باشه چاق باسه میگن بچه فلانی هم اینجور بود فلان مریصی رو داشت

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
چشم‌مرسی خدا خیرت بدهحتما درست‌میکنم‌واسشونمقدار شیر چقد باید باشه.؟میشه اندازه هارو اگه زحمتی برات ...

شیر باید اونقدر باشه که وقتی ماکارونی پخت تقریبا خشک شه میشه دو سه مرحله شیر اضافه کنی  من چشمی میریزم تقریبا روی ماکارونی رو بگیره   ادویه هم که خودت استادی 

بنده خدا،چیزی نگفت که خوشگلم.

کلا کسی به بچه بگه اینجوری، و میگه وقتی دوبار بزنی تو دهنشون !! من نمیپذیرم)) 💗 گلم شما تو دستور غذایی شون ( شیر خشک = نان ۳ ، و یا نیدو، استفاده کن مخصوصا صبح ها، و تو غذا ها جوانه گندم بریز بازم مخصوصا تو ماست بشدت چاق کننده هستش، و صورت رو هم تپل میکنه.. دیگه بخوان غذا هم نخورن نمیتونن چون اونا باعث گشنگیشون میشه

باید یکی بزنیم تو دهن خودت ،، این مشاوره ها رو بذار واسه زندگی خودت ✌

چشم عزیزم از این به بعد هرکی در مورد بچم نظر داد مثل ماست نگاهش میکنم و اجازه میدم شخصیت بچمو خورد کنه 

میدونی همین حرفا چه تاثیری توی شناخت بچه از خودش و عزت نفسش داره؟ 

شمام نظراتت رو برای خودت نگه دار 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیشتر ببینید
کلا کسی به بچه بگه اینجوری، و میگه وقتی دوبار بزنی تو دهنشون !! من نمیپذیرم)) 💗 گلم شما تو دستور غذ ...

نابغه من نگفتم بزنه تو دهن بچه 

گفتم بزنه تو دهن اونی که جلوی بچه درمورد اندامش و لاعری و چاقیش،حرف میزنه 

خوبی تو؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیشتر ببینید
چشم عزیزم از این به بعد هرکی در مورد بچم نظر داد مثل ماست نگاهش میکنم و اجازه میدم شخصیت بچمو خورد ک ...

واااای ببخش معذرت میخوام 😕 واقعا شرمنده شدم گلم، دقیقا برعکس خوندم فک کردم بچه رو گفتی، الان تاپیک رو قشنگ خوندم، خیلی خنگم 

نابغه من نگفتم بزنه تو دهن بچه گفتم بزنه تو دهن اونی که جلوی بچه درمورد اندامش و لاعری و چاقیش،حرف م ...

اره واقعا شرمنددددده ، البته شما گلی شما سنبلی میبخشی منو🐧😊 اشتباه کاملا از من بود ، این گل رو ازونور خیابون چیدم آوردم واست🌷🌷 حتما جوابمو بده مرسی ❤❤❤❤❤❤❤❤