2777
2789
عنوان

چکار کنم بچهام چاق شن

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 57 پست
قدش ۱و ۲۵ ایناستوزنشم۲۳

اگه اشتهاش خوب یه آزمایش بگیر شاید کمبودی چیزی داره 

پسر منم همینه ولی اون کلا کم غذا میخوره هیچ وقتم چاق نمیشه هر روزم دارم بش زینک میدم فایده نداره

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

راستش من واکنشی نشون‌نمیدم فقط میگم شیطونن چکارشون کنم.

اشتباهت همینه که با این حرفت حرف اونا رو تایید میکنی وقتی بگی ( و البته واقعی هم باشه ها) تحت نطر متخصصه هیچ مشکلی نداره دیگه نمیتونن حرف بزنن 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیشتر ببینید
اگه اشتهاش خوب یه آزمایش بگیر شاید کمبودی چیزی داره پسر منم همینه ولی اون کلا کم غذا میخوره هیچ وقتم ...

منم شربت تقویتی خدایی همش میدم‌بهشون

اره اشتهاش زیاد نیست..

اره میبرم‌حتما آزمایش بده

خودتون خوش خوراکین؟ تنوع غذاییتون بالاست؟ 

اهل درست کردن دسرهای مقوی و سالم هستین؟ شیر میخورین؟ منم یه پسر 8ساله دارم ماشالله تپله چون کلا سیستم خوراک خانواده متنوع است ناگفته نماند من به فکر لاغر کردنشم

پس بچهای اونا خیلی چاقن‌که به بچهای من لاغر میگن😂

بله من پسرمو پیش بهترین متخصص اطفال بردم گفت خانم بچت نرماله کم وزن نیست ..بچه هایی که می‌بینید تو این سن بالای ۲۰ کیلو ان بیخودی هست وزنشون منم دیگه بیخیال شدم 

خودتون خوش خوراکین؟ تنوع غذاییتون بالاست؟ اهل درست کردن دسرهای مقوی و سالم هستین؟ شیر میخورین؟ منم ی ...

منظورت از تنوع چیه؟میشه بگی.

اره خودمو شوهرم‌خوش خوراکیم و‌میخوریم‌حتی کوچیکه.پسرم‌کمی کم‌اشتهاست.

وزن مهم نیست، مهم تغذیه خوبه

اگه خوب میخورن و چاق نمیشن اون برمیگرده به ژنتیک

ولی ما تو فامیلمون یکی رو داریم که اصن به بچش نمیرسه و لاغره و میگه ژنش همینه، درصورتی که از کوچیکی تغذیه بچش کم و بد بوده

وزن مهم نیست، مهم تغذیه خوبهاگه خوب میخورن و چاق نمیشن اون برمیگرده به ژنتیکولی ما تو فامیلمون یکی ر ...

به خوراکشون‌میرسم.نمیزارم‌کمبود داشته باشن.

اون‌دیگه خیلی نامرده بخدا، طفلک‌بچش

وقتی دوبار بزنی تو دهنشون دیگه نمیگن چرا لاغرن من هرکی بهم بگه میگم زیر نظر متخصصه مشکلی نداره و روی ...

باید یکی بزنیم تو دهن خودت ،، این مشاوره ها رو بذار واسه زندگی خودت ✌

مرسی حتما میدم.کوچیکه لبنیات خیلی دوسداره ولی بزرگه اصلا،بزور باید بدم‌بخوره

به خاطر همین میگم ماست با چیپس که مجبور شه بخوره  بچه های من هر وقت لبنیات زیاد بخورن لپاشون بزرگ میشه قشنگ معلومه دارن حال میان فقط از لبنیاتی خوب بگیر حسابی چرب باشه   این مدل پاستا رو حتما بزرگه هم دوست داره خیلیم راحته     ذرت مرغ پخته قارچ و ماکارونی فرمی و شیر و نمک و فلفل سیاه   سیر یا پودرش و آویشن همه رو با هم بریز تو قابلمه تا پاستا بپزه و شیر به خوردش بره  میتونی سرشیر یا خامه یا پنیر پیتزا هم بریزی    آخرشم کره بریز   خیلی خیلی خوشمزه میشه  خیلی هم سالم و مقویه    آسونتر و سالم‌تر از ماکارونی  فقط دقت کن فلفل سیاه و آویشن حتما بریز 

سویق سنجد هروز یه قاشق میتونی باش حلوا درست کنی بهشون بدی هله هوله کاکائو نده یکم دوغ کم نمک بش ...

چجوری با سویق حلوا درست‌کنم؟

اصلا‌مزه سویق سنجد رو دوسندارن.باید تو شیر موز بریزم‌تابخورن

والا چاقم بشن هم نیخوان بگن چرا چاقن در دهن مردم رو ننیشه بست بگو دکتر بردم قد و وزنش خوبه.همین عیدی رفتیم خونه فامیل پسر منو سه سال پیش دیده بود خوب کوچیوتر و لاغر تر بود الان معمولیه .برگشته بود پشت سرم به مادر شکهرم گفته بود چع قدر پسرشون چاق شده مرض قند داره؟اصلت دهنم وا مونده بود در صورتی که بچه من خیلی معمولیه  در دهن مزدن همیشه وازه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا