2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه بچه کوچیک داری با خودت ببر براش کتاب بخون خیلی خوبه

گوشی

آب

غذا

چای یا قهوه

دفتر

خودکار

دستمال کاغذی 

رژ لب اگر میزنی یا وسایل آرایشی

قرص خوشبو کننده دهان برای بعد غذا

اگر مدارکی لازمه ببر

تموم

برای غذا برنج و اینا نبری سنگین میشی یه لقمه ساده و مقوی مثل سویا و مرغ یا ماکارونی آب ببر یا نوشیدن ...

مرسی ازت گلم 

بوی غذا نمیپیچه یا چون رب داره خراب نمیشه تا ظهر؟

یه لباسی بپوش که هم در طول ساعت هم راحت باشی هم یکم خوب و پوشیده باشه پیشنهاد من:یه لباس راحتی بپوش مانتو بپوش روش دکمه هاشم ببند مانتو نه دراز باشه نه کوتاه مانتو رنگ تیره باشه عالیه،مقنعه بپوش از این اردکی ها روسری به سرت نزنی بهتره چون همه مقنعه میپوشن و مانتو،شلوار هم هرچی باشه فقط تیره باشه

کفش پاشنه دار نپوش هم اذیت میشی هم تق تق میکنه 

اگه پات درد گرفت یه جفت دمپایی ساده ببر بپوش با جوراب

دمپایی

دستمال کاغذی 

آب 

مواد قندی 

اگر علاقه داری قهوه و نسکافه ( میتونی از این فلاسک کوچیک ها ببری که آب جوش همراهت باشه )

لباس راحتی هم از زیر بپوش 

غذا هم اگر گرم کن دارن میتونی اونجا گرم کنی وگرنه یخ میشه ولی میتونی با خودت لقمه هم ببری

یه پتو مسافرتی هم با خودت ببر اگر صندلیت چوبی بود بنداز روش راحت بشین 

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
نه عزیزممیتونی سیب زمینی و تخم مرغ آبپز هم ببری خیلی خوشمزس

اون بو میگیره خوب نیست توی سالن هم میپیچه 

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.

با احترام و اجازه از استارتر عزیز

بچه ها من به شدت به دعاتون اعتقاد دارم، به خاطر امام حسین میاید توی تاپیکم برام دعا کنید و صلوات بفرستید؟ لطف خواهرانه بکنین در حقم خیلی خوشحال میشم ممنونم

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆