2777
2789
عنوان

ولی خوش به حال مشهدیاا🥹😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 100 پست
براچی گریه داره؟هرکسی اعتقادی دارهمن اعتقاد ب امام ها ندارمچرا برم حرم ؟

ی چی بگم؟؟

انشالله امام رضا عاشقت کنه تا اونوقت بفهمی چی میگم 

اونوقت حال مارو ک وقتی نگاهمون ب گنبد میفته دل تو دلمون نیس بریم ت  حرم رو بفهمی

قربونت دلم خیلی شکسته اوایل خیلی رفتم حرم التماس کردم ولی نشد که بشه زنداداشم ۶ سال تو زندگی نباتی ز ...

ادامه بده دعا کردن رو ... شاید این تاپیک یه نشونه بوده که دوباره امیدوار بشی بری حرم و دعا کنی شفاش رو بگیری🥹♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ی چی بگم؟؟انشالله امام رضا عاشقت کنه تا اونوقت بفهمی چی میگم اونوقت حال مارو ک وقتی نگاهمون ب گنبد م ...

من اعتقادم و عشقم و تمام زندگیم فقط خداست

کسی جز خدا رو نمیپرستم.

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

مادرم هر هفته می‌ره و البته مادر شوهرم هر نماز جمعه،بستگی به طلبیده شدن داره،خودمم ماهی یک بار تقریب ...

قربونت برم میشه رفتی دعام کنی؟؟؟؟؟ لازم نیست اسممو بگی بگو خودت می دونی کیو میگم😭

اونوق عاشق خدایی،عاشق،بنده های عزیز خدا نیستی؟؟

گفتم که

من فقط ب خدا اعتقاد دارم

دینی جز خدا ندارم 

دلیلی نداره با یه آدم ۳۰ ساله بخاین بحث اعتقادی کنین!

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

گلم من پیاده تا حرم ده دقیقه ولی هر دو سال یبار میرم اونطوری که فکر میکنی نیستند

حالا من ۱۰۰۰ کیلومتر دورم

تقریبا ۶ ماه یه بار میرم مشهد

حداقل ماهی یه بار رو برو

نمیدونی چه نعمتی داری

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
من اعتقادم و عشقم و تمام زندگیم فقط خداستکسی جز خدا رو نمیپرستم.

ماهم امامارو راه وصل ب خدا میبینیم چیزی جز این نیست ماهم جز خدا کسی رو نمپرستیم خدا خودش امام هاشو برا ما فرستاد تا ما با اونا ب وصال خودش برسیم

اگ پیامبر و اماما نبودن ک ب ما میگف خدا کیه چیه ما با عشق ب اونا خدارو شناختیم