2777
2789

حقیقتش یه نفر توی اقوام نزدیک هست دقیقا همزمان با من عقد کرد اون سه روز بعد از من عقد کرد خلاصه ک منو شوهرم کسی نبود پشتمون باشه و شوهرم حلقه و نشون برام خریدن دیگه دستش کامل خالی شد در این حد بگم که پولی برای دادن به محضر رو نداشت( 3 تومن شد هزینه محضرمون) در صورت اینکه این خانواده ک دارم درموردش میگم خیلی کمک بچشون کردن و حتی حلقه و نشون رو خود خانواده پسره گرفتن نه از جیب مبارک  دوماد خیلی کمک پسرشون کردن در صورت اینکه شوهر من کسی پشتش نبود ولی از زمانی که عقد کردم و الان من زودتر از اونا رفتم سر خونه زندگیم مقایسه ها شروع شد که یخچال ما فلان مارکه تلویزیون ما فلان مارکه خونه فلانی بهتر از خونه شماست و... این خانواده خیلی دخالت کردن و سرک کشیدن تو زندگی ما و همش درمورد زندگی شخصیمون سوال میپرسیدن،، ولی حتی من نمیدونم کدوم قسمت از این شهر خونه خریدن یا رهن کردن یا اجارست یا چی... مدام زندگیمون با اون خانواده مقایسه شد و حتی جشن عقدمون با هم مقایسه شد (خب اونا مایه دارن جشن ساده نگرفتن جشن مفصل گرفتن) در صورت اینکه شوهر بدبخت من کل هزینه ها ب دوش خودش بود و خانوادش یه سر سوزن کمک نکردن

حالا چند روز دیگه عروسی این خانواده هست چکار کنم که دوباره مقایسه ها و سر کوفت زدنا شروع نشه؟ مثلا میگن عروسی اون بهتره لباس عروس اون بهتر بوده فلان اون بهتر بوده؟؟ 

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

بیشتر ببینید

حققیت اینه تو نمیتونی دهن مردمو ببندی

اما میتونی محل ندی و یا کلا کات کنی

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
بیشتر ببینید

بگو به سلامتی مبارکشون باشه .اصلنم ناراحت نباش 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بخدا از پز دادنا و کقایسه کردنا خسته شدم و مثل خوره افتاده ب جونم دوست ندارم دوباره منو اونا تو یه ترازو قرار بگیرم  خیلی ناراحتم 

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

بیشتر ببینید

هست دیگه تا ی مدت 

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

سلام. درک می کنم که این شرایط چقدر می تونه آزاردهنده باشه. متاسفانه بعضی از افراد عادت دارند برای حس برتری، دیگران رو با خودشون مقایسه کنند. اما مهم اینه که شما اجازه ندید این رفتارها روی آرامش و شادی شما تاثیر بذاره.

قبل از عروسی:

• آماده باشید: از قبل خودتون رو برای شنیدن این مقایسه ها آماده کنید. یادتون باشه که این مقایسه ها بیشتر نشون دهنده کمبودهای اون افراد هست تا ارزش واقعی شما.
  • تمرکز روی خودتون: به جای فکر کردن به اینکه ممکنه چی بگن، روی لذت بردن از عروسی و خوش گذروندن با همسرتون تمرکز کنید.
  • گفتگو با همسرتون: با همسرتون در مورد این نگرانی ها صحبت کنید و ازش بخواید که در طول عروسی هواتون رو داشته باشه.

در طول عروسی:

• بی توجهی: بهترین راه مقابله با این افراد، بی توجهی و بی اعتنایی هست. وقتی شروع به مقایسه می کنند، سعی کنید بحث رو عوض کنید یا خیلی کوتاه و مودبانه جواب بدید. مثلاً اگه گفتند “عروسی فلانی خیلی بهتر بود”، بگید “خوشحالم که به شما خوش گذشته” و بحث رو تموم کنید.
  • جواب های کوتاه و قاطع: اگه بی توجهی جواب نداد، می تونید از جواب های کوتاه و قاطع استفاده کنید. مثلاً اگه گفتند “لباس عروس فلانی خیلی گرون تر بود”، بگید “مهم اینه که من از لباسم راضی بودم”.
  • مرز تعیین کنید: اگه احساس می کنید که دیگه تحمل ندارید، مودبانه اما قاطعانه بهشون بگید که از مقایسه کردن دست بردارند. مثلاً بگید “ممنون میشم اگه زندگی من رو با دیگران مقایسه نکنید. هر کسی شرایط و انتخاب های خودش رو داره.”
  • دوری: اگه هیچ کدوم از این روش ها جواب نداد، سعی کنید تا حد امکان از این افراد دوری کنید و بیشتر با کسانی وقت بگذرونید که باعث شادی و آرامش شما میشن.

نکات مهم:

• به خودتون یادآوری کنید: همیشه به خودتون یادآوری کنید که ارزش شما به هیچ وجه با وسایل خونه، نوع عروسی یا نظر دیگران تعیین نمیشه. شما و همسرتون با هم یک زندگی رو شروع کردید و این مهم ترین چیزه.
  • به داشته های خودتون افتخار کنید: به جای اینکه به نداشته هاتون فکر کنید، به داشته های خودتون افتخار کنید. شما با عشق و تلاش یک زندگی رو ساختید و این خیلی ارزشمنده.
  • مهربان باشید اما ساده لوح نباشید: لازم نیست با این افراد قطع رابطه کنید، اما اجازه هم ندید که از مهربونی شما سوء استفاده کنند و با حرف هاشون آزارتون بدند.
  • از یک مشاور کمک بگیرید: اگه این رفتارها به شدت روی شما تاثیر میذاره، می تونید از یک مشاور کمک بگیرید تا راه های مقابله با این شرایط رو یاد بگیرید.

در نهایت، به یاد داشته باشید که شما مسئول شادی و آرامش خودتون هستید. اجازه ندید حرف های دیگران این شادی رو از شما بگیره. از عروسی لذت ببرید و به این فکر کنید که شما و همسرتون یک زندگی جدید رو شروع کردید که پر از عشق و امید هست.

بگو خداروشکر گویا اون خوشبخت تره خدارو هزارمرتبه شکر

آدما رو تایید کنی زودتر بیخیالت میشن معلومه که شما درکت بیشتره فقط زمان هست که خیلی چیزا رو مشخص میکنه بیخیال باش

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش

منم با یکی از فامیلای همسرم عروسیمون با چند روز فاصله بود من بعد یک سال و نیم بادار شدم  دختر اونا حالا یا نخواسنه بود یا نشده بود یعد ۶ سال بچه نداشت 

منم به شخصه هیچ کاریرنداشتم و فضولی نمیکردم که بچه بیار یا چرا نمیاری .یه بار خودشون نمیدونم چی شده بود به مادر شوهدم گفته بودن اره عروس تو توی عقد حامله شده بوده. اصلا هر کاری کنی یا هر چی باشی به عده حرف در میارن و فضولن .

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

بگو از نظر شما بهتر بود من با مراسم خودم حال میکنم بیشتر

خب میخواین اگه خونه اونا بیشتر بتون خوش میگذره رفتو آدمدتون رو اونجا بیشتر کنید از اینجا کمتر؟؟ (با حالت شوخی و خنده)

قشنگم وقتی میگی سرتو بده بالا با صدای رساااااا 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
هست دیگه تا ی مدت

تا اخر عمر هست حتی محضرامون با هم مقایسه شد ک اون محضر از محضر ما بهتر بوده... توی خوندن خطبه عقد مجلس اونا ساکت تر بوده خطبه اونا بهتر قرائت شد و.... هزار تا حرف دیگه

بیشتر ببینید
تا اخر عمر هست حتی محضرامون با هم مقایسه شد ک اون محضر از محضر ما بهتر بوده... توی خوندن خطبه عقد مج ...

دیگه فامیل شما زیادی نکته سنجن

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بگو از نظر شما بهتر بود من با مراسم خودم حال میکنم بیشترخب میخواین اگه خونه اونا بیشتر بتون خوش میگذ ...

اصلا دوست ندارم تو مراسمشون حضور داشته باشم اما خیلی رابطه نزدیکی بهم داریم و اگه حضور پیدا نکنم قطعا میگن از حسودیشه

بیشتر ببینید
دیگه فامیل شما زیادی نکته سنجن

نه جالب اینه ک اینا رو اقوام نمیگفتن خواهر دوماد میگفتن

بیشتر ببینید
تا اخر عمر هست حتی محضرامون با هم مقایسه شد ک اون محضر از محضر ما بهتر بوده... توی خوندن خطبه عقد مج ...

والا ادم هایی که ایراد گیرن و مردم رو مسخره میکنن خودشون مراسماتشون بدتررانجام میسه .ما هم یه دوستی داریم از نوک پا تا فرق سر ادم ها رو انالیز میکنه الان خودش نمیتونه ازدواج ونه از بس روی مردم ایراد گذاشته .به هر حال هر زندگی یه ایراداتی داره نباید چماق کنیم بکولیم تو سر بقبه ولی ایشون این کار رو میکنه