حقیقتش یه نفر توی اقوام نزدیک هست دقیقا همزمان با من عقد کرد اون سه روز بعد از من عقد کرد خلاصه ک منو شوهرم کسی نبود پشتمون باشه و شوهرم حلقه و نشون برام خریدن دیگه دستش کامل خالی شد در این حد بگم که پولی برای دادن به محضر رو نداشت( 3 تومن شد هزینه محضرمون) در صورت اینکه این خانواده ک دارم درموردش میگم خیلی کمک بچشون کردن و حتی حلقه و نشون رو خود خانواده پسره گرفتن نه از جیب مبارک دوماد خیلی کمک پسرشون کردن در صورت اینکه شوهر من کسی پشتش نبود ولی از زمانی که عقد کردم و الان من زودتر از اونا رفتم سر خونه زندگیم مقایسه ها شروع شد که یخچال ما فلان مارکه تلویزیون ما فلان مارکه خونه فلانی بهتر از خونه شماست و... این خانواده خیلی دخالت کردن و سرک کشیدن تو زندگی ما و همش درمورد زندگی شخصیمون سوال میپرسیدن،، ولی حتی من نمیدونم کدوم قسمت از این شهر خونه خریدن یا رهن کردن یا اجارست یا چی... مدام زندگیمون با اون خانواده مقایسه شد و حتی جشن عقدمون با هم مقایسه شد (خب اونا مایه دارن جشن ساده نگرفتن جشن مفصل گرفتن) در صورت اینکه شوهر بدبخت من کل هزینه ها ب دوش خودش بود و خانوادش یه سر سوزن کمک نکردن
حالا چند روز دیگه عروسی این خانواده هست چکار کنم که دوباره مقایسه ها و سر کوفت زدنا شروع نشه؟ مثلا میگن عروسی اون بهتره لباس عروس اون بهتر بوده فلان اون بهتر بوده؟؟