2777
2789

حستون از این سال پیش رو در رابطه با زندگی من ؟ اتفاقای بدی قراره برام بیوفته؟ زندگیم تغییر کنه؟ 

حستون مثبت هست یا منفی؟ 

چیزی که حس کردید رو بنویسید لطفا🥹💗

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

ترو خدا همه رو جواب بده

به نظرت من چند سال دیگه ازدواج میکنم و شرایط همسر آیندم چجوریه اوکیه یا نه(مالی،اخلاقی و ایناا)

دوم اینکههه رشته خوب و دانشگاه خوب میاارم؟

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
بیشتر ببینید

شارمین اصل کوپال؟

اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایتی که هیچکی رو نمیشناسی تایپک هاشو بخونی و به روش بیاری و تا حالا این کارو انجام دادی لحظه ای از عمرت رو تو تایپک های من هدر نده و برو جای روانپزشک!❤️من اینجام تا خودم باشم و یاد بگیرم،زندگی رو،تجربه های دیگران رو،اشتباهات شون رو، معنی کلمات رو و.. من خودِ خودمم، اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی خودشه،راحت بیان میکنه خیلی چیزا رو نمیدونه و میپرسه، بازم سعی کنید هیچ وقت با من هم صحبت نشید، اگه جایی باهاتون حرف زدم اصلا حرفام رو نخونید❤️و در آخر اون عده ایی که شعورتون میرسه مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکردید،همیشه وجهِ مثبت ماجرا رو در نظر میگیرید، به جایِ زخم زبون پیِ کمک کردن به همین و ذهنتون خالی از کینه ست، دوستون دارم،همیشه دعای خیرم بدرقه تک تک تون هست❤️

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس میکنم نسبت به سال گذشته پخته تر رفتار میکنی و تغییرات مثبتی تو زندگیت ایجاد میشه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

آره باور کن

یعنی مثلا اتفاقای بد برام نمیوفتن؟ 🥲

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂