سلام تورو خدا راهنماییم کنین خواهش میکنم نگید که تاپیکهام تکراری بچهها من من عاشقانه با شوهرم ازدواج کردم و الان حدود دوساله که زیر یک سقف زندگی میکنیم بهخاطر محل کارش خونهمون رو بردیم بوشهر ولی خب خودمون اصالتاً خوزستانی هستیم و همشهری هستیم ولی خب غریبه فامیل نیستیم با همدیگه و اینکه برای تعطیلات عید اومدیم خوزستان به خونوادههامون سر بزنیم و از بعد سیزده بدر حالا بهخاطر اینکه شوهرم بهشدت اهل مشروبخوری یعنی وقتیکه میاد خوزستان هرشب مشروب میخوره وقتی مشروب بخوره خیلی بداخلاق میشه و بدرفتاری میکنه دیگه نمیگم من خودم رفتار بدی ندارم من بهشدت حساسم و این حساسیت باعث شده که زندگیم نابود بشه بعد من چون اونجا شهر غریب هستیم توی بوشهر نمیذارم مشروب بخوره همیشه بعضی وقتها پایش هستم میذارم حالا بالاخره بخور ولی کم ولی وقتی میاد خوزستان لیگ کلن جلودارش نیست کسی خلاصه اینکه من بهش پیام میدادم که واسم پول بفرست نمیفرستاد بتمن بلند شدم رفتم دم خونهشون یعنی خونه مادرش اون خونه مادر خودش بود من هم خونه مادر خودم یعنی وقتی میایم خوزستان دیگه هرکی میره خونه خانواده خودش اونجا هستیم بعد من رفتم دم خونهشون و حالا باهاش حرف بزنم و اینا بعد خونهشون هم خواهرش و برادرش اینا بودن بعد من نمیدونستم که حالا قراره چی پیش بیاد رفتم که باهاش صحبت کنم که کمتر مشروب بخور که حالمونو بهم پول بده نیاز دارم و اینا بدرفتاری کرد بهم حمله کرد چون هنوز اون حالت مستی انگار توی وجودش بود مغزش خوب کار نمیکرد یهکم گیج بود بعد واسه همین دعوامون شد وقتیکه دعوامون شد منو بهزور توی ماشین کشوند و کتکم زد وقتی کتکم زد از ماشین پیاده شدم خیلی بهم فشار اومد که کتکم زده بود از ماشین پیاده شدم و بدوبدو رفتم تا دم خونشونو برادر شوهرم داد کشید روی من و زنگ زد به مادرم با صدای بلند حرف زد و گفت بیا دخترت و بردار ببرو اینا و منم جیغ زدم که روی محترم داد نکش و بیخود میکنی که روی مادرم داد میکشید و برادرشوهر اصلاً چیکار داری برادر شوهرتون نباید دخالت کنه اینا رو که گفتم برادرشوهر بزرگترم اومد خلاصه چندروز قهر هستیم من دیشب تصویری زنگ زدم مست بود با شوهرم یکم حرف زدیم منتظرتم ببینم میاد دنبالم که ببرم خونمون بوشهر یا نه
اگه نیاد شکایتمو نهایی میکنم دلیلی که تا حالا اینکار رو نکردم بخاطر شرایط خانوادگیم و طلاق آخرین گزینه است.
امید دارم همه چیز درست شه ولی اگه تنهام گذاشت و نیومد دنبالم دیگه کوتاه نمیام.
بنظرتون چیکار کنم بهش زنگ بزنم پیام بدم؟؟ گفت چون اومدی دم خونمون آبروریزی کردی نمیبخشمت😭خانوادش واسه من راضی نبودن کاش هیچوقت نمیرفتم دم خونشون الان خوشحال هستن که بینمون خرابه خودشون صدبار گفته بودن ما نمیخواستیمت😭😭😭