2777
2789

سلام تورو خدا راهنماییم کنین خواهش می‌کنم نگید که تاپیکهام تکراری بچه‌ها من من عاشقانه با شوهرم ازدواج کردم و الان حدود دوساله که زیر یک سقف زندگی می‌کنیم به‌خاطر محل کارش خونه‌مون رو بردیم بوشهر ولی خب خودمون اصالتاً خوزستانی هستیم و همشهری هستیم ولی خب غریبه فامیل نیستیم با هم‌دیگه و این‌که برای تعطیلات عید اومدیم خوزستان به خونواده‌هامون سر بزنیم و از بعد سیزده بدر حالا به‌خاطر این‌که شوهرم به‌شدت اهل مشروبخوری یعنی وقتی‌که میاد خوزستان هرشب مشروب می‌خوره وقتی مشروب بخوره خیلی بداخلاق می‌شه و بدرفتاری می‌کنه دیگه نمی‌گم من خودم رفتار بدی ندارم من به‌شدت حساسم و این حساسیت باعث شده که زندگیم نابود بشه بعد من چون اون‌جا شهر غریب هستیم توی بوشهر نمی‌ذارم مشروب بخوره همیشه بعضی وقت‌ها پایش هستم می‌ذارم حالا بالاخره بخور ولی کم ولی وقتی میاد خوزستان لیگ کلن جلودارش نیست کسی خلاصه این‌که من بهش پیام می‌دادم که واسم پول بفرست نمی‌فرستاد بتمن بلند شدم رفتم دم خونه‌شون یعنی خونه مادرش اون خونه مادر خودش بود من هم خونه مادر خودم یعنی وقتی میایم خوزستان دیگه هرکی می‌ره خونه خانواده خودش اون‌جا هستیم بعد من رفتم دم خونه‌شون و حالا باهاش حرف بزنم و اینا بعد خونه‌شون هم خواهرش و برادرش اینا بودن بعد من نمی‌دونستم که حالا قراره چی پیش بیاد رفتم که باهاش صحبت کنم که کم‌تر مشروب بخور که حالمونو بهم پول بده نیاز دارم و اینا بدرفتاری کرد بهم حمله کرد چون هنوز اون حالت مستی انگار توی وجودش بود مغزش خوب کار نمی‌کرد یه‌کم گیج بود بعد واسه همین دعوامون شد وقتی‌که دعوامون شد منو به‌زور توی ماشین کشوند و کتکم زد وقتی کتکم زد از ماشین پیاده شدم خیلی بهم فشار اومد که کتکم زده بود از ماشین پیاده شدم و بدوبدو رفتم تا دم خونشونو برادر شوهرم داد کشید روی من و زنگ زد به مادرم با صدای بلند حرف زد و گفت بیا دخترت و بردار ببرو اینا و منم جیغ زدم که روی محترم داد نکش و بی‌خود می‌کنی که روی مادرم داد می‌کشید و برادرشوهر اصلاً چی‌کار داری برادر شوهرتون نباید دخالت کنه اینا رو که گفتم برادرشوهر بزرگ‌ترم اومد خلاصه چندروز قهر هستیم من دیشب تصویری زنگ زدم مست بود با شوهرم یکم حرف زدیم منتظرتم ببینم میاد دنبالم که ببرم خونمون بوشهر یا نه

اگه نیاد شکایتمو نهایی میکنم دلیلی که تا حالا اینکار رو نکردم بخاطر شرایط خانوادگیم و طلاق آخرین گزینه است. 

امید دارم همه چیز درست شه ولی اگه تنهام گذاشت و نیومد دنبالم دیگه کوتاه نمیام.

بنظرتون چیکار کنم بهش زنگ بزنم پیام بدم؟؟ گفت چون اومدی دم خونمون آبروریزی کردی نمیبخشمت😭خانوادش واسه من راضی نبودن کاش هیچوقت نمی‌رفتم دم خونشون الان خوشحال هستن که بینمون خرابه خودشون صدبار گفته بودن ما نمیخواستیمت😭😭😭

کاربر قدیمی هستم🥲🌱 1396/12/2

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگر خواندی بگو تا حذفش کنم

برای چی حذفش کنی مشکلش چیه

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید

وقتی دوران آشنایی بودین نمی دونستی انقدر مشروب می خوره؟؟؟

وای من خط قرمزم مشروب هست یه قطره بخوره خودش می دونه یی درنگ تمومه یه سری چیزا خط قرمز هست.

وقتی خانواده اش ناراضی بودن به نظرم خانواده شما باید با احترام تورو نمی ذاشتن خدشه دار بشه.

تو ابرو ریزی کردی یا اون 

متوهمه مشروب خور بدرد زندگی نمیخوره عوض اینکه تو دست پیش بگیری اون بتو میگه نمیبخشمت 

گور باباش  مهریتو بزار اجرا

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بیشتر ببینید

وا یچیزیم طلبکار شدی؟ 

این فردا مشروب میخوره حالیش نیست یا میزنه یکیو میکشه خدایی نکرده یا بلایی سر خودت میارا. خانوادشم ک پشتشن نمیگن آدم شه

عشق این مدلی چ بدرد میخوره 

تا جوونی خودتو نجات بده. 

فردا پس فردا بچه بیاد اذیت تر میشی

حداقل بچه نیار تا وقتی ک ترک نکرده 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
پیام هامو حذف می کنم😁

وا چرا خب 😄😄😄😄

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید
پس نشد پیام بفرستماینجا نوشتم عزیزم می دونم شرایط سختی داری اول اینکه توصیه ام اینه پیش مشاور بروی و ...

ببخشید ختم زیارت عاشورای حق شناس چطور میشه انجام داد؟

وَصِله نِمی شَوَد دِگَر،این دو هِزار و یک تَرَک‌‌