2777
2789
عنوان

نامزدم همه چیش خوبه ولی یه مشکل داره نمیدونم باید چبکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 38 پست

خب ۲۱ سالشه سنشم کمه بنظر من طبیعیه

مگه چه اشکالی داره بعضی وقتاشم با دوستاش بگذرونه؟

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

دیگه رفیق بازه الان که نامزدی دوران دلتنگی وچسبیدن به هم هست یک ربع بعد چند روز دیدت ورفته سراغ رفیق بازی دیگه بدون بعد ازدواج سردترازشما میشه وهمشبا رفیقاش می‌چرخه که اونم صد مسیله داره دنبال کارای دیگم میرن باهم که حتما با رفیق خوش تر میگذره 

نامزدی یعنی دلت طاقت نیاره از همسرت دورشی یک لحظه بخوای بیشتر باهم باشید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جدی؟

تا حالا ندیدم رفیق باز ها خوب بشن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بیشتر ببینید
از رفیق بازی متنفرم چه وایه زن چه واسه مرد نه اینکه کلا رفیق بد باشه رفیق بازی بده مخثوصا اینکه مردا ...

منم همینجورم 

ولی ببین مثلا یه کاری دارم

یا یه جایی میاد مثلا از اون لحاظ وقتی بهش نیاز دارم نمیزنه 

ولی اینجوری ک از سفر اومد رفت با اونا ناراحت شدم

ا

طبیعیه بخشی ازشخصیت مردا در گروه دوستان وتایید توسط اونها کامل میشه

اخه یه دوستاشه نزدیک خونشونه

هر روز همو میبینن

اصن سه شب در هفته میبینن همدیگه رو 

منم توی دانشکاه میبینه

با منم میره بیرون

ولی با اونام میره من بدم میاد

داماد ما که درست نشد که نشدایشالا ایشون درست بشههمه مثل هم نیستند

داماد مائم همینطور هرچقدر ابجیم قهر کرد شاید درست بشه  انگار ن انگار همش با دوستاشه، خواهرمم بیخیال شده 

دیگه رفیق بازه الان که نامزدی دوران دلتنگی وچسبیدن به هم هست یک ربع بعد چند روز دیدت ورفته سراغ رفیق ...

ما هنوز رسمی نیسیم ولی خب نمیدونم چیکار کنم برم ب خودش بگم؟ اصن چی بگم؟

جدی؟

نامزد منم اینطور بود همش با دوستاش و قهوه خانه رفیقاشم دوست دختر میاوردن اینم میرفت ردش کردم برای همیشه بره با دوستاش حال کنه اونم ۲۳ سال داشت الان ۳۲ سالش هنوز ازدواج نکرده