2777
2789
عنوان

نامزدم همه چیش خوبه ولی یه مشکل داره نمیدونم باید چبکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 38 پست

اگه دوست دخترش هستی که طبیعیه وبراش چدی نیستی 

خصوصا که پسره بچس حتما شغل و سربازی وپولم نداره 

برای پسر 21ساله ازدواج زوده ودختر هم سن هم نمیتونه بگیره 

از اول بگو فکر کردم نامزد عقدی هستی شما براش فقط تجربه جدید هستی که با یه دختر صحبت کنه به ازدواجم نمیرسی با این 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسر من دقیقا وقتی با من ازدواج کرد ۸۳ تا دوست صمیمی داست که همینجور بود وقتی خانه دار شدیم از صبح تا شب بیرون بود و تازه رفت و امد خانوادگی هم اجبارا داشتیم باهاشون،  الان یک دونه دوست داره که اونم فقط بیرون همو میبینن

یه چیزی عزیزم. اگر دوست هستید، بیخیال شو. 

چون من ۱۲ سال طول کشید تا یکی یکی بتونم از زندگیم بدون بهم ریختن احوالم پاکشون کنم . و قاعدتا رنج زیادی کشیدم که بدون اینکه همسرم دلزده یا سرد بشه به زندگی کم کم جدا بشه از اونها. 

اما اگر خانواده هاتون درجریانن با کمک مشاور و سیاست های دوستانه خودت میتونی درست کنی شرایط رو اما سخته و نباید بیخیال شی یا همش قهر باشی

عزیزم  اگر بیست و شش هفت سالش بود باید نگران میشدی

پسرا  دیرتر از دخترا به بلوغ فکری میرسن و هنوز حال و هوای دوران نوجوونی رو داره

فقط حواست باشه با هر دوستی نگرده و آدم درستی باشه

شوهر خواهر منم اینجوری بود ولی  ۲۵ شد از سرش افتاد

ولی بعد از این سن نباید دیگه ادامه بدن و زنگ خطره

مشاور گفته بود  با محبت و مهربونی هم میتونی جای خالی دوستاشو کم کم  براش پر کنی