2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بخاطر حرف بچه از روی کم عقلی زده تصمیم به طلاق گرفتی، وظیفه زن که پول در آوردن نیست، قصدت شاید الان واقعاً طلاق نباشه ولی وقتی حرفش پیش بیاد کم کم موضوع جدی میشه 

صرفنظر از اخلاق و شخصیت شوهرت که در جای خودش قابل بحث است، به نظر میاد دلایلت برای جدا شدن کافی نبست ...

من هدفم طلاق نیس

میخام بهش بگم یا همراهیم کن یا جداشیم 

چون دیگه شاد نیستم این موضوع شده الپیتم 

اینکه به خودم اهمیت بدم 

هدفامو دنبال کنم 

کارایی که میخام بکنم برا خیلیا عادیه روزمره شونه 

برا من شده حسرت 

یه گواهینامه چیه؟؟؟ اونم نمیزاره بگیرم

کاربریم موقتا دست دونفره.....منو دوستم الهام🙃

بخاطر حرف بچه از روی کم عقلی زده تصمیم به طلاق گرفتی، وظیفه زن که پول در آوردن نیست، قصدت شاید الان ...

نه من قصد و هدفم طلاق نیس 

ولی میدونم همراهیم نمیکنه

فک میکنه زمان قدیمه زن صب تا شب تو خونه بمونه 

نه من قصد و هدفم طلاق نیس ولی میدونم همراهیم نمیکنهفک میکنه زمان قدیمه زن صب تا شب تو خونه بمونه

خیلی از طلاق‌ها همینجور راحت و الکی پیش میاد اگه مطمئن مطمئن نیستی اسمش رو نیار برا تهدید، وقتی صحبت از طلاق کنی حتی اگه فقط برا ترسوندن باشه دیگه طرف مقابل هیچ جوره نمیتونه بهت اعتماد کنه و فاصله و جدایی بین تون روز به روز بیشتر میشه 

سلام جدا نشو منم شوهرم بهم خیانت کرده بود یعنی زن گرفته بود من نمی‌دونستم بدترین اخلاق را را داشت الان دیگه بچه هام بزرگن میرن دانشگاه اخلاقش بهتر شده من می‌تونستم طلاق بگیرم ولی نگرفتم خونه خودتو ترک نکن فکر نکن که از این طلاق گرفتی بعدی بهتر خواهد بود نه اونم مثل همینه فرقی با هم ندارند مطمعنا باش خونتون ترک کنی خیلی  زود یکی دیگه میاد جات به خاطر خودت و بخاطر بچه ات طلاق نگیر فکر کن ببین چکار کنی که زندگیت بهتر بشه ورزش کن به بچه تات برس به خدا مرد ها همشون یکی هستند فرقی با هم ندارند بچه ات فردا تف می‌کنه توی صورتت میگه چرا طلاق گرفتی هر کس بگه طلاق خوبه به هر دلیلی اشتباه می‌کنه خودت اخلاقتو عوض کن  ومقبت فکر کن با تمام قدرت وایستا زن ها از مردها قوی ترند و مقاوم وصبور  زندگی کن  اونجوری که میخوای روش زندگیتو عوض کن طلاق نگیر خیلی ها طلاق گرفتن ولی پشیمون هستند همشون بلا استثنا من خیلی ها را میشناسم طلاق گرفتن و پشیمون هستند ,,،،دیگه خود دانی

من هدفم طلاق نیسمیخام بهش بگم یا همراهیم کن یا جداشیم چون دیگه شاد نیستم این موضوع شده الپیتم اینکه ...

دیگه بدتر، نباید قبح طلاق را بریزید و هر تذکری گه می خواهید بدهید با تهدید طلاق باشه، ابزار طلاق را فقط در یک موقعیت خاص که واقعا تحت هیچ شرایط راه حل دیگه ای ندارد، پیش بینی شده است.

ضمنا الپیتم یعنب چی؟   

دیگه بدتر، نباید قبح طلاق را بریزید و هر تذکری گه می خواهید بدهید با تهدید طلاق باشه، ابزار طلاق را ...

اولویت 😁

اشتباه تایپی بود