2777
2789

امروز ساعت ۱۰امتحان دارم هنوز بخشی از مطالب مونده بایذ سریع بخونم. دعاکنین سریعترمطالب تمام شه چند تا نمونه سوال حل کنم و موقع امتحان یادداشته باشم و مطالب نپره از ذهنم.

خیلی خستم. دلم یه خواب راحت و بی استرس میخواد 🥺چند روزه درست نخوابیدم. توروخدا برام دعاکنبن

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

دعاکنین امتحانمو خوب بدم😭

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

خدا با توست‌......

سعی کن بیشتر مطالب قسمت دوم کتابو بخونی دوران ما ۱۵ نمره از فصلهای که برا ترم دوم بود و ۵ نمره از فصلهای  ترم قبل الانم اگه همینجوره سعی که بیشتر قسمت دوم رو بخونی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا با توست‌......سعی کن بیشتر مطالب قسمت دوم کتابو بخونی دوران ما ۱۵ نمره از فصلهای که برا ترم دوم ...

مرسی عزیزم ولی من دانشجوام🥺

پیام نور یا ازاد یا ملی

ملی🥲

اگه پیام نوری بشین فقط نمونه سوالا بخون اگه وقتت کمه

نه دولتیم

پیام نور بودی راحت همش تستی

اره ولی این همش تشریحی 

درس سختیم هست

خیلی میترسم

دعاکنین سریعتر تمام کنم مطالبو و امتحانمو خوب بدم.

دلم لک زده برای یه خواب راحت 

این مدت نتونستم نفس بکشم حتی درست

ان شاءالله موفق باشیاگه جواب سوالی رو بلد نبودی هرچی به ذهنت رسید بنویسبه هیچ عنوان سوالی بی جواب نز ...

قربونت برم مرسی عزیزم

چشم تمام تلاشم میکنم 🥺

رشتت چیه؟

#فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

بیشتر ببینید
ان شالله موفق باشی عزیزملاحول و لا قوه الا بالله رو زیاد بگو راحت به کارهات میرسی

مرسییی عزیزم

چشم مرسی از لطفت🥺❤️