من دیدم...یه مرد عرب با زره و کلاه خود و شمشیر بدست و چهره ی فوق العاده دلنشین و پر ابهت ..چشمای درشت و ابروهای پرپشت کمانی ..بالای کعبه ایستاده بود،و کنارش قرص کامل ماه بود،و من انگار داشتم از طبقه ی اخر یه هتل که مقابل کعبه بود،بهش نگاه میکردم .و تا اومدم خانوادمو صدا کنم از خواب بیدار شدم ...تو خواب بهم الهام شد امام علی هستن ...منم نه ادم مقیدیم نه خرافاتی و نه هیچیییی...خوابم خیلی عجیب بود این خوابو قبل روزپدر دیدم شاید دوهفته قبلش شاید چندروز قبلش دقیق یادم نیست و اصلا هم نمیدونستم روز پدر نزدیکه که بخوام تحت تاثیر باشم و این خوابو ببینم ...چندوقت قبل با خودم قکر میکردم به این خواب که چه خوابی بود من دیدم و اون ماه کی بود با خودم گفتم نکنه اون ماه حضرت فاطمه باشن ...الانم مو به تنم سیخ شده ...اخه من تمام جزییات صورتشو دیدم دقیق دقیق خیلیییی نزدیک الانم حتی یادمه چهره ی اون آقا ...دقیق شکل این پوسترهای شماییل امام ها بود ..ولی چرا من این خوابو دیدم نفهمیدم ...احه من بنده ی مخلص خدا نیستم که.....چهارم ابتدایی هم بودم خواب حضرت ابراهیمو دیدم که اونم از پنجره ی اتاقم بود که بیرونو نگاه میکردم و ایشون با ریش و موهای بلند خاکستری و عبای خاکستری پایین پنجره ایستادع بودن و بهم لبخند،میزدن و دست تکون میدادن و تو خواب بهم گفتن این اقا حضرت ابراهیمه
جالبتر میدونی چیه؟؟؟ بعد تموم کردن لیسانسم مامانم پیش یه خانم مومنه ای که سرکتاب قرانی باز میکردن ونفسشون حق بود و با همون ایات قران کلی مشکل مردمو رایگان حل میکردن و مامانم وخواهرم رفته بودن پیشش واسه مشکل راه نرفتن خواهرزادم که خیلییی دیر راه افتاد،و اون خانم چندتا دعا و سوره ی قران به خواهرم گفتن بخونه و مشکل بچش حل بشه که در اوج ناامیدی که فکر میکردیم بچه فلجه ،راه افتاد خواهرزادم
و مامانم بعد این اتفاق رفت واسم سرکتاب باز کنه اون حانوم و من چون نبودم عکسمو خواست که ببینه و تا عکسمو دید گفت پیامبر پشت و پناه دخترت حضرت ابراهیمه به دخترت بگو هرزمان دلش شکست یا کارش گیر کرد متوسل شه فقط به حضرت ابراهیم
عجیب ترش میدونی چیه؟؟؟شوهرم عاشق اسم پرهام هست و از اول بامن شرط،،کرد روزی پسر دار شدیم اسمش پرهام باشه ، دختر هم هرجور خودتمیخوای فقط پسر اگه شد بزاریم پرهام ، اولش اعتراض کردم که پرهام قدیمیه ولی وقتی زدم گوگل معنی پرهام چیه نوشته بود یکی از القاب حضرت ابراهیم (ع) هست ...عجیبه نه؟؟؟