2777
2789
عنوان

یعنی هیچ کس نمیدونه😭😭😭😭😭😭😭

307 بازدید | 18 پست

خواب ی مرد نورانیو دیدم

صورتش تماما نور بود و حسم نا خودگاه بهم گفت مرده لباس عربی داشت

میخواست حرف بزنه باهام انقدب تو خواب ترسیدم از خواب پریدم

تاحالا انقدر احساس نکرده بودم ی چیزی واقعی و ادم معتقدیم خیلی نیستم

شام هم اصلا سنگین نخوره بودم

و به این چیزام فکر نمیکنم که بگم چون تو فکرم بوده خواب دیدم

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا ترسیدی؟

بنظرم نا اشنا بود و اینکه اسمو صدا زد تا بیاد باهام حرف بزنه 

ترسیدم که چرا اسممو میدونی و چرا چهرشو نمیبینم 

کلا بخاطر غریبه بودنش

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

یکی از دوستان اهل تسنن بود خواب حضرت ابوالفضل دیده بود میگفت من اصلا نمیدونستم لقب حضرت ابوالفضل قمربنی هاشم هست تو خواب بهش گفتن و تحقیق کرده فهمیده کی هست و خواهرش و‌مامانشم خواب دیده بودن میگفت خیلی دوست داریم شیعه بشیم اما شرایطشو نداریم

میخام ببینم کسی تاحالا همچین چیزی دیده و بعدش چه اتفاقی براش افتاده

من دیدم...یه مرد عرب با زره و کلاه خود و  شمشیر بدست و چهره ی فوق العاده دلنشین و پر ابهت ..چشمای درشت و ابروهای پرپشت کمانی  ..بالای کعبه ایستاده بود،و کنارش قرص کامل ماه بود،و من انگار داشتم از طبقه ی اخر یه هتل که مقابل کعبه بود،بهش نگاه میکردم .و تا اومدم خانوادمو صدا کنم از خواب بیدار شدم ...تو خواب بهم الهام شد امام علی هستن ...منم نه ادم مقیدیم نه خرافاتی و نه هیچیییی...خوابم خیلی عجیب بود این خوابو قبل روزپدر دیدم شاید دوهفته قبلش شاید چندروز قبلش دقیق یادم نیست و اصلا هم نمیدونستم روز پدر نزدیکه که بخوام تحت تاثیر باشم و این خوابو ببینم ...چندوقت قبل با خودم قکر میکردم به این خواب که چه خوابی بود من دیدم و اون ماه کی بود با خودم گفتم نکنه اون ماه حضرت فاطمه باشن ...الانم مو به تنم سیخ شده ...اخه من تمام جزییات صورتشو دیدم دقیق دقیق خیلیییی نزدیک الانم حتی یادمه چهره ی اون آقا ...دقیق شکل این پوسترهای شماییل امام ها بود ..ولی چرا من این خوابو دیدم نفهمیدم ...احه من بنده ی مخلص خدا نیستم که.....چهارم ابتدایی هم بودم خواب حضرت ابراهیمو دیدم که اونم از پنجره ی اتاقم بود که بیرونو نگاه میکردم و ایشون با ریش و موهای بلند خاکستری و عبای خاکستری پایین پنجره ایستادع بودن و بهم لبخند،میزدن و دست تکون میدادن و تو خواب بهم گفتن این اقا حضرت ابراهیمه 

جالبتر میدونی چیه؟؟؟ بعد تموم کردن لیسانسم مامانم پیش یه خانم مومنه ای که سرکتاب قرانی باز میکردن ونفسشون حق بود و با همون ایات قران کلی مشکل مردمو رایگان حل میکردن و مامانم وخواهرم رفته بودن پیشش واسه مشکل راه نرفتن خواهرزادم که خیلییی دیر راه افتاد،و اون خانم چندتا دعا و سوره ی قران به خواهرم گفتن بخونه و مشکل بچش حل بشه که در اوج ناامیدی که فکر میکردیم بچه فلجه ،راه افتاد خواهرزادم 

و مامانم بعد این اتفاق رفت واسم سرکتاب باز کنه اون حانوم و من چون نبودم عکسمو خواست که ببینه و تا عکسمو دید گفت پیامبر پشت و پناه دخترت حضرت ابراهیمه به دخترت بگو هرزمان دلش شکست یا کارش گیر کرد متوسل شه فقط به حضرت ابراهیم  

عجیب ترش میدونی چیه؟؟؟شوهرم عاشق اسم پرهام هست و از اول بامن شرط،،کرد روزی پسر دار شدیم اسمش پرهام باشه ، دختر هم هرجور خودتمیخوای فقط پسر اگه شد بزاریم پرهام ، اولش اعتراض کردم که پرهام قدیمیه ولی وقتی زدم گوگل معنی پرهام چیه نوشته بود یکی از القاب حضرت ابراهیم (ع) هست ...عجیبه نه؟؟؟ 

سلام به همگی  ، دوست  دارم قبل هر حرفی اول اینو بگم با تمامی ارزش و احترامیی که واستون قائلم دوست ندارم بجز معاشرت تو تاپیک همدیگه هیچ در خواست دوستی ای قبول کنم ..پس ناراحت نشین درخواستتونو نادیده گرفتم 😊😊...دوم اینکه کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو هم ، اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک ، باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم ، ولی تو به دل نگیرر ،باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی سرسخت حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

بیشتر ببینید
نه فقط میدونستم مرده و هیکلی به نظر میومد در یک نگاه

اگه نورانی بود بدون یکی از معصومینو دیدی

سلام به همگی  ، دوست  دارم قبل هر حرفی اول اینو بگم با تمامی ارزش و احترامیی که واستون قائلم دوست ندارم بجز معاشرت تو تاپیک همدیگه هیچ در خواست دوستی ای قبول کنم ..پس ناراحت نشین درخواستتونو نادیده گرفتم 😊😊...دوم اینکه کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو هم ، اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک ، باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم ، ولی تو به دل نگیرر ،باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی سرسخت حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

بیشتر ببینید
خب عزیزم الان چرا انقدر ترسیدی یکی از معصومین بودن دیگه....دلگرم باش خوشحال باش نترس ...من، خواهرم ...

پست منو بخون

بیشتر ببینید

ببین خواب واقعبتی پشت پرده نداره مگر خواب انبیا و اولیا و تعداد کمی از خوابهای مردم عادیی ،بعدش اگر فکر میکنی خوبه خب انشاءالله خیره و اگر فکر میکنی بده خب صدقه بده و یا دعا کن دفع بلا بشه.قاعده اسلامی همینه که گفتم .دنبال تعبیر نگرد چون تعبیر دیت انبیا هست 

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

بیشتر ببینید
من دیدم...یه مرد عرب با زره و کلاه خود و شمشیر بدست و چهره ی فوق العاده دلنشین و پر ابهت ..چشمای در ...

چقدر زیباااااا...

منم خیلی جواب ها گرفتم از دعاها..

خیلی آرامش ها گرفتم از خواب هایی ک ب واقعیت گره خورده...

و اینکه بگم  آدم خیلی مذهبی و چادری نیستم ...

فقط یه اخلاقی ک دارم   ساده و بی شیله پیله هستم  تو این زمونه  ک گاهی ازارم میده این سادگی