2777
2789

دوستم اقدامه ،  میگه علایم بارداری داره ( پارسال یه بارداری پوچ داشته)

البته هنوز موعد پریودش نشده،  قراره هفته اینده با تور بریم  یکی از شهرای اطراف  که حدود یه ساعت راهه،  با مینی بوس 

و دسته جمعی و  شایدم پیاده روی  و گردش و این حرفا 

میگه اگه حامله باشم  میترسم بچم بیفته😐😐

چون مینی بوس تکون میده و  جاده هم اتوبان نیست (  جاده های ایران هم  ک اکثرا یکم دست انداز رو دارن دیگه) و کمردردم و اذیت میشم توی ماشین یه ساعت بشینم

من میدونم  که با این چیزا بچه سقط نمیشه   ولی  یکم ترسیدم ،  نکنه حق با دوستمه 

نظر شما چیه

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

چون سابقه سقط داشته اگه ممکنه باردار نره بهتره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سابقه داره بله احتمالش هست .همون روز یه بی بی چک بزنه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
اون بارداریش پوچ بود

بالاخره سقط حساب میشه اگه مطمن باردار نره بهتره ولی یک ساعت ه سقط نمیشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

فک کنم باید سفرمون رو کنسل کنیم

ی بی بی چک بزنه اگه شک داره

قبلش بی بی چک بزنه

به این راحتی سقط نمیشه البته اگه مشکل نداشته باشه

چون سابقه سقط داشته یکم باید مواظب باشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بیشتر ببینید
اخه هنوز هفته دیگه موعدشه فک نکنم نشون بده

بزنه مطمن بشه اینم ی راهش اگه می‌دونه نره ولی ی ساعت بااون جاده ای گفتی بد

فک کنم باید سفرمون رو کنسل کنیم

بآردا یه پوچ که یعنی جنین سالم نبوده

بافعالیت که سقط نشده

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

مسئولیت دیگرانو بعهده نگیر پس فردا کوون بچش کج میشه میگه تو کردی

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید