2777
2789
عنوان

قبول دارین برا همه معجزه نمیشه و باید خوش شانس باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 27 پست
چرا شما را دست اون سپردن ؟یا چرا باید با هم راه برید ؟چرا در جواب اینکه میگه زشتی جوابش را نمیدی؟

تمیدونم یدفعه گفت تو آبجیتو داداشت دست من سپرده

رفته بودیم مسافرت رفته بود سرویس اونم همراه منو آبجیم آومد بره

جوابشو دادم گفتم به تو رفتم گفت کاش به من میرفتی

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تمیدونم یدفعه گفت تو آبجیتو داداشت دست من سپردهرفته بودیم مسافرت رفته بود سرویس اونم همراه منو آبجیم ...

احساس مسکنم یه مقدار بی تربیت و خود شیفته است خیلی جدی نگیرش به قول معروف دمشو بچین

دنیا بالا و پایین داره ،خیلی ها این دنیاشون خراب میشه ولی عاقبتشون عالی ،خدا امتحانشون میکنه تا ایما ...

اقا ما فعلا این دنیامونو میخوایم فعلا میخوایم مثله بقیه خوشبخت بشیم

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

اقا ما فعلا این دنیامونو میخوایم فعلا میخوایم مثله بقیه خوشبخت بشیم

ان شاالله همه چی رو به راه میشه که دوتا دنیا رو داشته باشید هرچی صلاحه و خدا میخواد

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
ان شاالله همه چی رو به راه میشه که دوتا دنیا رو داشته باشید هرچی صلاحه و خدا میخواد

کل عمرمون تو حسرت و تنهایی گذشت معلومه اخرتم نداریم اخه اخرت یه زجرکشیده بااخرت اون خوشبختی ک سر زندگیشه یکیه 

به نظرم هرکس داستان زندگی خودشو داره. اونی ک از بدو تولد تا الان خوشبخت بوده، کسی خبر داره ده سال دیگه ،۲۰ سال دیگه دوروز دیگه زندگیش قراره چطوری بشه؟؟ ما فقط امروزشو میبینیم. 

یا کسی ک امروز خوشبخته از گذشته اش خبر داریم؟ من ی دوستی دارم ک شوهرش واسه عروسیش میلیاردی خرج کرد.اگه بگم چ نعمت هایی خدا بهش داده حسرتشو میخورید ولی فقط من میدونم که اون چ گذشته سختی داشته. 

و هزاران مثال دیگه 

بعضیا ممکنه کل عمرشون خوشبخت باشن ک البته خیلی بعیده و این براشون امتحان باشه. خدا میخواد بدونه این شخص چقدر شکرگذاری میکنه، چقدر قدر داشته هاشو میدونه، چقدر از توانایی و داشته هاش برای کمک ب دیگران کمک میکنه و ....

در کل همون ک اول گفتم: داستان زندگی هرکس متفاوته. 

البتع ب نظرم این فکرها و مقایسه کردن ها طبیعی باشه ولی ادم باید خودشو اروم بکنه. الان شما بحث ازدواجو مطرح کردی. منم مثل شمام خیلی دعا میکنم ولی هیچ خبری نیست. نمیدونم خدا چ خیری رو برام کناز گذاشته ولی خلاصه فعلا ک دعاهام نتیجه ای نداده. نمیدونم داستان من چیه. 

به نظرم هرکس داستان زندگی خودشو داره. اونی ک از بدو تولد تا الان خوشبخت بوده، کسی خبر داره ده سال دی ...

منم موافقم 

اما واقعا دیگه خستهم ببین من به یه اغوش امن نیاز دارم 

نیاز دارم به تلاش های دو نفره 

خسته شدم انقدر تنهای از پس همچی براومدم‌