2777
2789

پسره مزخرفیه اوایل بهم درخواست رابطه داد من قبول نکردم 

امروز تولدش بود من دیروز بهش گفتم تولدت مبارک گفت فردا میزم پیرامون خودمو میکشم ازین زندگی اینارو پیوی گفت بهم من چیزی نگفتم

سری های قبل هم می‌گفت خودکشی کرد ناموفق

یا می‌گفت من مامان ندارم بغلش بودم مرد😐

خالمو آوردم تو سایت😁✌🏻کاربریش با منه ،منو خالم شماو همه🍃ما به درد بی‌کسی های خود عادت‌کرده‌ایم،نیمه‌شب‌ها تا سحر به‌غصه‌خلوت‌کرده‌ایم،بی‌وفایی در مرام ما نمی‌گنجد ولی.......     بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!

بیشتر ببینید
احساس کمبود محبت میکنه. خیلی هم بچه ست

آخه لاس هاشو با یکی دیگه میزنه بدبخت بیچارگی هاش پیام میده بهم

خالمو آوردم تو سایت😁✌🏻کاربریش با منه ،منو خالم شماو همه🍃ما به درد بی‌کسی های خود عادت‌کرده‌ایم،نیمه‌شب‌ها تا سحر به‌غصه‌خلوت‌کرده‌ایم،بی‌وفایی در مرام ما نمی‌گنجد ولی.......     بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه قبلا بهت پیشنهاد داد و قبول نکردی براچی بازم باهم درارتباطید؟

نمی‌دونم😶💔

بعضی وقتا همینجور بهونه باز می‌کنه پیام میده

بیشتر ببینید
اینجور پسرا رو نباید جوابشونو داد پررو میشن

هر سری میگم دیگه جواب نمیدم باز نمیشه

بیشتر ببینید
ما هم یه پسره همکلاسیمون بود میگفت مشکل قلبی دارم و تا سال دیگه میمیرم و ...همش چرت و پرت حرفاشون یا ...

بخدا دیوونه شدم 

بروز میگه بابام مرده یروز مامانم 

میگه پولدارم آخه به من چه 

بیشتر ببینید
بخدا دیوونه شدم بروز میگه بابام مرده یروز مامانم میگه پولدارم آخه به من چه

ادم پولدار جار نمیزنه پولداره 

این ادم تعادل روحی روانی نداره 

بیخیالش شو 

دوستم بشی باهاش اعصاب روان برات نمیذاره 

اصلا به نظر من دانشگاه جای اینکارا نیست بیخود خودتو سر زبونا ننداز

بخدا دیوونه شدم بروز میگه بابام مرده یروز مامانم میگه پولدارم آخه به من چه

تو رو مچل خودش کرده. بلاکش کن بره

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید
آخه لاس هاشو با یکی دیگه میزنه بدبخت بیچارگی هاش پیام میده بهم

چون   شما  بدتر از من     شنونده درد بقیه ای

یک جا نوشته بود: من  امام زاده ام    که هر وقت مشکل دارید می آیید پیش من؟؟؟

تو رو خدا   ولش کن

روح و‌روانت  داغون میشه

ادم پولدار جار نمیزنه پولداره این ادم تعادل روحی روانی نداره بیخیالش شو دوستم بشی باهاش اعصاب روان ب ...

دقیقا دوستم میگه کشی ک پولداره نمیاد بگه😑

روانم بهم ریخت از کاراش

بیشتر ببینید
تو رو مچل خودش کرده. بلاکش کن بره

میفهمم داره بازیم میده🥺کار گروهی باهاشون نمیتونم بلاک کنم

بیشتر ببینید
چون شما بدتر از من شنونده درد بقیه اییک جا نوشته بود: من امام زاده ام که هر وقت مشکل داری ...

واقعا احمقم😔

دقیقا نمی‌دونم واقعی میگه یا الکی اما روانم آسیب دیده 

همش حرف مفت میزنه می‌خوام خودمو بکشم

بیشتر ببینید