من وقت ازدواجمه خودم دوست ندارم بگیرم ولی میترسم درآینده تهمت بزنن نمیدونم چیکارکنم خودم بشخصه میگم این کار توهین به زن هستش و مردا بیشتر تو این دوره زمونه نیاز به معاینه دارن😂
ن اصلاااا این چیزا هم ربطی ب دختر پاک و دختر ناپاک نداره خیلیاا مادرزادی ...ندارن خیلیا بخاطر ورزش ..ازدست میدنخیلیااا هم ب هزار ترفند ....حفظ میکنن..ربطی نداره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
مشکل گرفتن نیست مشکل عقاید طرف مقابلهمن با شخصی که هنوز هم همچین عقایدی داشته باشه و معیار پاکی رو ی ...
ببین عزیزم...اصن مدرک پاکی اون ۱وجب کاغذ نی.یا اون ۲قطره خون..چونکه با رشوه و ترمیم هم میشه سند جور کرد...مهم عاشقانه زیستنه..گذشت کردن...کسیو رو انتخاب کردن ک بدرد خودت و جامعه بخوره...کسیکه اکه توخانواده مشکلی پیش اومد بگن رو فلانی حساب کنین نه کسیکه فقط نر باشه