2777
2789
نه خدانکنه خب اگر اونم دوست داره بیاد جلو نامزد شید حداقل بهتر از این شرایطه

اصلا امادگیش رو نداریم اصلا منم از ترس دارم سکته میکنم

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اصلا امادگیش رو نداریم اصلا منم از ترس دارم سکته میکنم

دور از جونت 

الان بابات تلفنو برداشته فهمیده یا نه؟ بنظرم با مادرت صحبت کن اروم و منطقی ک ب بابات چیزی نگه 

دور از جونت الان بابات تلفنو برداشته فهمیده یا نه؟ بنظرم با مادرت صحبت کن اروم و منطقی ک ب بابات چیز ...

پارتنرم ک زنگ زد بابام گوشیو برداشت رو گوشیم ردیاب گذاشت خدانکنه بازیابی کنه منو میکشه

من ۱۸سالمه عرررربم از اون عربایی ک بفهمن دخترشونو میکشن اک بفهمن منو میکشن من واقعا عاشقشم از ته ققق ...

متاسفم خیلی ابجی گلم بخاطر اینکه خانوادت اینطور برخورد میکنن ،من خودم دختر دارم ولی هرکاری هم کنه شاید خودم از قصه دغ کنم بمیرم ولی نمیتونم اونکاری که گفتی اونها میکنن بکنم،البته امیدوارم تو هم مثال زده باشی در حقیقت نباشن اینطور ،ولی اگه واقعا اینطور هستن ،توروخدا مواظب رفتارت باش تا یه پسر خوب بیاد خاستگاریت و ازدواج کن

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

بیشتر ببینید
متاسفم خیلی ابجی گلم بخاطر اینکه خانوادت اینطور برخورد میکنن ،من خودم دختر دارم ولی هرکاری هم کنه شا ...

ممنونم موفق باشین 

لطفا دعام کنید منو مثل دختر خودتون بدونید خیلی اوضاعم بده واقعا

پارتنرم ک زنگ زد بابام گوشیو برداشت رو گوشیم ردیاب گذاشت خدانکنه بازیابی کنه منو میکشه

امیدوارم نتونه بازیابی کنه 

نادعلی بخون خیلی مراد میده 

ولی وقتی خانواده حساسن باید بیشتر مراعات کنید اونم دیده بابات برداشته گوشیو میداد خاهری کسیش یا قطع میکرد حرف نمیزد

امیدوارم نتونه بازیابی کنه نادعلی بخون خیلی مراد میده ولی وقتی خانواده حساسن باید بیشتر مراعات کنید ...

من ی مدتیه همش بدبیاری شده نمیدونم حس میکنم طلسم شدم 

من ی مدتیه همش بدبیاری شده نمیدونم حس میکنم طلسم شدم

زندگی بالا پایین داره منم ی وقتایی این حسو دارم ولی بعدش همچی درست میشه برا همه مشکلات پیش میاد بهترین راه برای اینکه تو همچین خانواده های سخت گیری لو نری اینه که خیلی مراقب باشی الانم ارام باش و منم برات دعا میکنم انشالله که متوجه چیزی نشه پدرت