2777
2789
عنوان

ارتباط با خودشیفته چقد میتونه مغز ادمو درگیر کنه ک الانم خوابت نبره

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 78 پست
هفت سال زندگیمو ی پسر خودشیفته ب فنا دادلعنت بش عقده ایم کرد وسواسیم مرد دیوونم کرد بی حسم کرد و جال ...

باطل سحری بگیر اگر اعتقاد داری. 

دوره ی امیر شریفی رو گوش کنید بی نظیر. یک جورایی مشاوره ام می کندتون. از گفته هاش استفاده کنید و انرژی مثبت بفرستین مثلا ارتعاش وفاداری بدین اگر تو وجود همسرتون باشه وفاداری حالا ب دلایلی گول خورده و خیانتی کرده با ارتعاش مثبت تون باعث میشه همسرتون بیاد سمتتون. اگر تو وجودش وفاداری نباشه و ذاتا خائن باشه یک جوری ک اصلا اذیت نشین از زندگی تون میره و جاش کسی میاد با اون ویژگی های مثبتی ک شما می خواهین و انرژی شو فرستادین. من برای رابطه هنوز نتیجه نگرفتم ولی برای چیزای دیگه خیلی نتیجه های خوب و بزرگ گرفتم 

شوهرته؟

ن 

اون ازدواجیه اتفاقا

من نیستم چون مطمئنم دوسم نداره ب اندازه کافی

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم   

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفت سال زندگیمو ی پسر خودشیفته ب فنا دادلعنت بش عقده ایم کرد وسواسیم مرد دیوونم کرد بی حسم کرد و جال ...

دقیققققااا منم فک میکنم چیزی میزنه برام بخدا وگرنه این حجم از کودنی در من عجیبه چرا سراغ بقیه دوس پسرام نمیرم من با دوسه نفر دیگم اشنا شدم کات کردم اصلاااا سمت اونا کشیده نشدم بعد کات

تو بچه نداری باز می تونی من چی گناه داره بچم قصدم نداشتم بچه دار شم یهویی شد وگر نه تا حالا صد با ...

اگر بچه ات آرامش داره تو این زندگی زندگی کن اگر ارامش نداره بچه ات پر استرس بزرگ میشه و در آینده شخصی بدون اعتماد ب نفس و مضطرب هس ک حس کافی بودن نمی کنه. ببین بی خیال حرف مردم اگر مریض روانی شی هیچ کس حتی پدر و مادرت برات کاری نمی کنه

باطل سحری بگیر اگر اعتقاد داری. دوره ی امیر شریفی رو گوش کنید بی نظیر. یک جورایی مشاوره ام می کندتون ...

دورش کجا گیر بیارم؟

بخدا ایقد بی انگیزه و کسلم کرده یک سره خوابم

حتی غذاهم درحد زنده موندن میخورم

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم   

بیشتر ببینید
میفمم بخدا من ده ساله این ادمو میشناسم از اول فهمیده بودم نرمال نیس باز خودم میام و اونم خیلیییی گرم ...

همسر منم همینطوره. یک هفته ای خوب میشه فکر می کنم تغییر کرد ولی دوباره همون اش و همون کاسه حتی یک سال هم خوب شد و بعد یکسال دوباره همون داستان ها

دقیققققااا منم فک میکنم چیزی میزنه برام بخدا وگرنه این حجم از کودنی در من عجیبه چرا سراغ بقیه دوس پس ...

دقیقاااااااااااااا

من خاستگار میاد برام چندشم میشه ازشون

با پسره تو مجازی دو کلمه حرف میزنم بعدش دیگ حوصلم نمیکشه میزنم طرفو بلاک میکنم بی دلیل

اصن توانایی مغزی اشنا شدن با ی پسر جدید انگاری از من گرفته شده 

بیشتر ببینید
همسر منم همینطوره. یک هفته ای خوب میشه فکر می کنم تغییر کرد ولی دوباره همون اش و همون کاسه حتی یک سا ...

من دیگ اینقد راجب خودشیفته خوندم این مدته میگه اگ تغییر بکنن هم تا یچیزی بهشون اضطراب و تنش بده دوباره مث کش لاستیکی برمیگردن به همون اولشون

اینم تو سن کم تو ۲۱سالگی بهم خیانت کرد الان میگ بچه بودم اشتباه کردم الان دوتامون ۲۷ایم

ول کن تو رو خدا سرت درد می کنه برای درد سر. نرو دنبالش اگر میری فردا از خدا شاکی نشی ک خدایا چرا من؟؟ چون خودت داری دستی دستی خودتو بدبخت می کنی. ما مجبوریم گیر افتادیم ولی شما مجبور نیستی عزیزم 

ول کن تو رو خدا سرت درد می کنه برای درد سر. نرو دنبالش اگر میری فردا از خدا شاکی نشی ک خدایا چرا من؟ ...

اره خودمم میگم اگ رفتی تو دامش خودت با دست خودت کردی چون اییین همه نشونه داره سمتت فرستاده میشه من ادمی هستم احساسی توجه میخوام اون کلا ادم خنثی و بی تفاوتی هس کاملا مخالف

اینم از من خواستگاری کرد این سری من گفتم پس باید ببینم تغییر کردی یانه یه ماه خوب بود دوباره رید

اینم قبلا ازم خاستگاری کرد

اصن اولین بار اون بود ک بهم پیام داد و ابراز علاقه کرد

حالا اگ کات کنیم اصلا نازمو نمیکشه صبر میکنه تا من دلتنگ بشم 

دیگ غرور و عزت نفسی برام نزاشته 

بیشتر ببینید
دقیققققااا منم فک میکنم چیزی میزنه برام بخدا وگرنه این حجم از کودنی در من عجیبه چرا سراغ بقیه دوس پس ...

اگر می خواهین درخواست بدین یک شماره بدم بهتون. براتون چک کنه چیزی زدن یا نه