2777
2789
عنوان

شما دختری ببینید که ریش داره بدتون میاد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 6737 بازدید | 221 پست
واقعا ؟😍چقدر خوب!یعنی میشه منم خلاص شم ...پیش متخصص پوست رفتین شما عزیزم؟

اره عزیزم

یه خانمی که 30ساله تجربه کار داره

من از لیزر جواب عکس گرفتم موهای صورتم شدیذا ضخیم شد مثل الان شما

ولی با الکترولیز صورتم عالی شد

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید
اتفاقا خیلی تحمل دردم بالاست ولی وکس کسی نیست واسم کنه خودمم نمیتونم ارایشگاهم نمیتونم برم خانوادم ن ...

بنظرم یکی باید با پدر مادرت صحبت کنه چون کمترین کاری که میتونی بکنی وکس در آرایشگاهه

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم کدوم شهری؟

ببین هیچ لیزری جواب نمیده.هیچ لیزری.

فقط باید بی الکترولیز.با یه سوزن ریشه ی موهاتو میسوزونه.سوزن هم شخصی هست.هر جلسه با خودت میبری.مطمئن باش جواب میگیری با الکترولیز.

کدوم شهر هستی؟

سه ماه دیگه میرم تنبلیم تحت درمانم ولی بخاطر سبک زندگی که نمیتونم درستش کنم هنوز درمان نشده چندروز پ ...

عزیزم یه کاری میگم اگر تونستی انجام بده. قند و شکر رو کامل حذف کن به حاش از این قرص‌ها و پودرهای شیرین کننده استفاده کن. شرکت کامور داره

راستش رو بخای مردا بدشون میاد چون شنیدم ازشون تو محل کارم‌داشتیم پسرا پشت سرش حرف میزدن

اره می‌دونم واسشون عجیبه ،ترم پیش دانشگاه بودم دیگه صورتم زخم شده بود از بس هرروز شیو میکردم دقیقا برای اینکه پسرا حرفی پشت سرم نزنن چون از شانسم همیشه یه پسر صندلی کناریم می‌نشست 

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

عزیزم وکس کن درد داره طاقت بیار

من مثل تو بودم دکترم نرفتم

هم تنبلی تخمدان داشتم هم تیرویید 

روزی یک عدد متفورمین ۵۰۰ می‌خوردم 

صورتمو طاقت می آوردم وکس می‌کردم 

اول بیحسی زایلاپی بزن 

وکس بمال

بذع یکی یهو بکشه

باور کن یکی دوماه تموم میشه

متفورمین ۵۰۰ حتما بخوررر

سلام عزیزدلم

چند وقت لیزر رفتی؟ من بیشتر از دوساله لیزر میرم پرولاکتینم از عدد نرمال بالاتره عددش فک کنم ۵۶باشه منم قسمت چونم و گردنم موهای مشکی ضخیم داشتم دیگه انقد ادامه دادم کم شد الان در بیاد نازک تره بند میزنم که دیرترم در میاد واسه منم اون اوایل خیلی ناجور بود میفهمم چی میگی منم اون موقع دانشگاه میرفتم مخصوصا ۱۰روز نباید میزدم خیلی ضایع بود ماسکمو میذاشتم رو چونم تا دوستام نبینن😑 

عزیزم حتما حتما روزی یک ساعت ورزش رو بذار توی سبک زندگیت. تو خونه ورزش کن. دراز و نشست؛ حلقه یا حتی رقص و... یکاری کن ضربان قلبت بره بالا و عرق کنی. بعد چندوقت روند بهتر شدنت رو نی بینی. ورزش برای تنبلی تخمدان عالیه

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
بیشتر ببینید

ژیلت بزن فعلا

از ته تمیز بزن جوری که سرشون‌نمونه کف ریش هم بزن 

یکروز نشده در میان کوچولو  دوباره ژیلت بزن یا خواستی با موچین درشون بیار 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

هروقت میخوای بری بیرون قبلش ژیلت بکش صورتتو دو دقیقه بیشتر وقت نمیره ضخم هم نمیشه ( در جهت رویش مو بکش نه برعکس) ولی حتما باید بری دکتر ، فکر کنم باید بری پیش متخصص غدد مشکل هورمونیت حل شه

مجازی شده جایی برای خالی کردن عقده های خیلیا 🙂 اما این صفحه نه🦋🍃
عزیزم کدوم شهری؟ببین هیچ لیزری جواب نمیده.هیچ لیزری.فقط باید بی الکترولیز.با یه سوزن ریشه ی موهاتو م ...

وای خیلی خوشحال شدم بالاخره یه چیزی جواب میگن میده 

لیزر کندلا من چهار ماه تمام رفتم فقط یه ذره کم شدن 

بعد می‌گفت شیو نکن حالا من بدبخت باشگاه میرفتم اینا هم بلند میشدن همش ماسک میزدم بعد همه میگفتن چته تو گرما ماسک میزنی مریضی چیزی داری ...

تقریبا جنوبم عزیزم دقیق نمیتونم بگم کجا ولی متخصص های پوست خوبی هست بتونم دوماه دیگه پیگیر شم

کاش همون موقع جای لیزر رفته بودم اینو

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام