2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چیشد پول ساعت و پس دادین

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
بیشتر ببینید

به نظرم اگر توی طول روز تحرک و فعالیت کافی داشته باشید ، خواب شب تنظیم میشه ، من خودم تا آخرین رمقم کار انجام میدم و واقعا سر ساعت مشخص خوابم میبره و خوابم عمیق میشه ،به صورت منظم باشگاه ، پیاده روی طولانی انجام کار بیرون و خونه ولی پدر و مادرم که مسن هستند و نمیتونند فعالیت کنند ، دچار اختلال شدن و توی داروخانه قرص ملاتونین + ب6 رو دیدم ،خیلی تبلیغ کرده بود

سلام قضیه ساعت چیشد پولشو پس دادین؟

یه نصیحت بکنم

دختری که حاضر شده هدیه به این گرونی بخره الان خیلی احساسات شکننده ای داره،چه برا احترام،چه دوستانه،چه علاقه داشته باشه ...وقتی صد خودشو گذاشته یعنی الان واکنش سما خیلی براش مخم حیاتیه...

پس پولو پس دادنی نگید که نمیتونم قبول کنم و فلان چون ممکنه دچار احساس شرم و خجالت زدگی بشه...

بهش بگین خیلی ازش ممنونین ولی راضی نیستین همکارا این همه تو هزینه بیوفتن تو این اوضاع گرونی و بگید ذات کارشون خیلی براتون ارزشمنده و از این به بعد اگه کمکی خواست میتونه به انوان یه برادر بزرگترش تا جایی که توانشو داشته باشین روتون حساب کنه...

خلاصه که خیلی مراعاتشو کنید

من خودم تو دوران دبیرستان یه بار برا یکی از معلمام که خیلی دوسش داشتم یه لیوان نسکافه درست کردم برم دم در کلاسش بدم بهش مثلا خستگیش دربیاد،، بعد خیلی جدی اومد دم در بهم گفت فلانی من به نسکافه حساسیت دارم و ازم نگرفتش من این قدررررر گریه کردم که جونم دراومد و واقعا خیلی حس بدی بود تازه هم من خانم بودم هم معلمم زن بود 🤣🤣🤣اگه یه مرد باهام اینکارو میکرد سکته میکردم از غصه

من سرونازم🌷                                                                   امیدوارم امسال یه شروع جدید و سال رسیدن به آرزوهای قشنگ باشه برام🩵💜🩷

سلام قضیه ساعت چیشد پولشو پس دادین؟یه نصیحت بکنمدختری که حاضر شده هدیه به این گرونی بخره الان خیلی ا ...

من سعی کردم حس بدی ندم

اما ایشون ناراحت شدن منم حالم گرفته شد حقیقت

اما دیگه راهی ندیدم 

کاربر آقا
من سعی کردم حس بدی ندم اما ایشون ناراحت شدن منم حالم گرفته شد حقیقت اما دیگه راهی ندیدم

تقصیر شما نیست دخترای احساسی کلا این مدلی هستن من که به شخصه تو احساسات اصلا منطق ندارم یعنی طرف هرررچقدر هم محترم باشه یا معدبانه و با اصول و منطق رفتار کنه باز هم ناراحت میشم مگر اینکه طرف واقعا از چشمم بیوفته و دوسش نداشته باشم و فقط در اون صورته که دیگه رفتارش برامون مهم نیست 

من سرونازم🌷                                                                   امیدوارم امسال یه شروع جدید و سال رسیدن به آرزوهای قشنگ باشه برام🩵💜🩷