2777
2789

اونم زنگ زده ب مامانم ک چیکار کردید و فلان

من واقعا مغزم سیاه شده از دست این زنو و شوهر

یه دیقه خوبن دو ساعت دعوا

بابام مواد مصرف میکرد الان یه هفته است ک رفته دکتر و امپولو چی زده ک ترک کنه

خستم کرده هرچی میشه میگه مادر و دختر منو از زندگی انداختنه منظور منو مامانمیم

مامانمم از اون بدتر هی میگه چرا نمیری از ای خونه منم میگم د اخه لامصب برم کجا مگ اومدم خونه شوهرم ک جم کنم برم خونه بابام اینجا خونه بابامه اخه کجا برم

دیگ پدرمو در اوردن دیشب دویست نفر و فرستادیم پیداش کنن ک خودشو نکشه

الانم رفته خونه فامیلمون همه اشون گوشیا شونو از دسترس خارج کردن

بابام میگه میام دوتا بچا کوچیکو برمیدارم میبرم

منم ب مامانمم میگم مگ مجبوری بمونی خونه اینقد فحش بخوری برات بلیط میگیرم یک سره برو خونه داداشت

منم میمونم خونه بزار بره پی دلش

رفته ب عمم هزارتا حرف زده راز خونمونو برده گفته

کی تو خونش دعوا نداره 

همش میگه مادر دختر مادر دختر 

منم همش تو اتاقم بخدا قسم ن بیرون ن دوست هیچی فقط سرگرم درسم بودم 

مثلا اگ ی چیزی گفتی یا خندیدی دیگ اون روز میشه جنگ جهانی

خسته شدم دلشون نمیخاد تو خونه باشم خو برم کجا چن دفعه هم ب عموم گفتم بیا ببرم گفت زنگ زدم ب بابات نزاشت

واقعا دیگ نمیکشم خداهم راحتن نمیکنه

دیروز غذا گذاشتم جلوم بخورم مامانم گفت مال بچهاست تو نخور درصورتی ک بچها خوردن همشون

از من بدشون میاد کاملا واضحه

بعد وقتی خوبن میگن واست گوشی میخریم واست ماشین میگیرم....

من هیچی نخواستم اصلا زندگیمو ریدن واقعا وضعش خرابه نمیشه بگم ولی نابوده قشنگ مث زندگی معتادا

درود بر پدر و مادر کسی که لایک نکنه♥️

💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم   

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درس بخون برو دانشگاه ی مدت دور میشی و اونجا کار پیداکن و کم‌کم‌ مستقل شو

دقیقا وسط امتحاناتم این کارا رو کردن مس فردا ریاضی دارم نمیبخشمشون

حوزه امون دوره بابام میبردم الان موندم با کی بزم ک دیر نشه رلهم بدن

من درست متوجه نشدم مامانت می‌خواسته خودکشی کنه یاپدرت؟؟چرامیگن ازخونه برو؟؟مامانت با پدرت مشکل دارن ...

بابام میخواد خودکشی کنه

هممون با هم مشکل داریم

من پشت کنکورم میگن چرا نمیری از خونه برو دیگه پیر شدی ما دوتا بچه کوچیک داریم  تو دیگ هرچی خوردی بسته

۲۱سالمه

نمیدونم رو چ حسابی میگ دیشب از بس خودمو زدم میگفتم کجا برم میگفت گوه خوردم بت گفتم

دقیقا وسط امتحاناتم این کارا رو کردن مس فردا ریاضی دارم نمیبخشمشونحوزه امون دوره بابام میبردم الان م ...

با اسنپ یا تاکسی برو و بنظرم اصن بهشون فک نکن وقتتو بذار رو درست که نمراتت بالا باشن 

دقیقا وسط امتحاناتم این کارا رو کردن مس فردا ریاضی دارم نمیبخشمشونحوزه امون دوره بابام میبردم الان م ...

پدر مادر ایرانی اکثرا همینن 😢

هرکسی تو کتابِ زندگیش، یه فصلی داره که حتی تو خلوت خودش دوس نداره اونو دوباره بخونه💔🫀

ببین من هفت سال طلایی عمرمو با ی رل  گذاشتم درس هم ول کردم

الان بعد هفت سال ولم کرد رف بدون اینک حتی ی بار بیاد خاستگاری

دیگ خودت ازعاقبت من میتونی درس بگیری

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم   

بیشتر ببینید
بابام میخواد خودکشی کنههممون با هم مشکل داریممن پشت کنکورم میگن چرا نمیری از خونه برو دیگه پیر شدی م ...

دروهله اول اینکه معمولا این کارا برای جلب توجه هستش زیاد اهمیت نده حالا تو و مادرت هیچی نمیبینه با بچه کوچیک خودشو بکشه کی قراره بالاسرشون باشه 

ببین من هفت سال طلایی عمرمو با ی رل گذاشتم درس هم ول کردمالان بعد هفت سال ولم کرد رف بدون اینک حتی ...

منم با یکی س سال بودم ی امید اینک بریم سر زندگیمون از این منجلاب خللص شم

ولی ب بدترین نحوه ممکن ولم کرد و عملا دیگ برگشتی در کار نیست حتی اگ هم بیادم نمیشه چون ب خانوادش گفت منم ج....ندم

فقط مونده این درس ک نجاتم بده

دروهله اول اینکه معمولا این کارا برای جلب توجه هستش زیاد اهمیت نده حالا تو و مادرت هیچی نمیبینه با ب ...

الان میخواد بیاد بچهای کوچیکو ببره شهرستان

مامانمم میخوام بفرستم بره

خودم تنها باشم توخونه نفس بکسم

بابام میخواد خودکشی کنههممون با هم مشکل داریممن پشت کنکورم میگن چرا نمیری از خونه برو دیگه پیر شدی م ...

عجب بابایی داری برچی باید بری وظیفه اش خرجت بده محلش نزار اون آدم عمرا خودش بکشه وقتی داشتن عشق و حال میکردن یادشون میشد بچه نیارن طلب دارن مگه