2777
2789
عنوان

چجوری همه دخترا باکرن در حالی که پسر باکره نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 2668 بازدید | 128 پست
بیست سالمه برادرمم ۲۶ سالشه هیچکدوم نداشتیم....پسر خالمم ۳۲ سالشه نداشته ‌رفیقا همسن خودمم بجز یکیشو ...

خب منم ب عنوان ی زن نداشتم اما اگر کسی داشته باشه کاملا بهش حق میدم و احترام میزارم چون مشکل از فرهنگ ما در ایرانه وگرنه خب اوکی حرامه راهکار چی هیچی فقط بادگرفتن بگن حرامه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه بخوایم راجب امار حرف بزنیم یا باید اکثر پسرهارو تست کرده باشیم یا از سایت معتبر مطلب بخونیمبا اس ...

به عنوان یه دختر جوون چیزیو میگم که بین دوستای دخترم و خودم دیدم پسرای دانشگاه و پسرایی که رندوم میان سمت ادم خیلی راحت به خوشدون اجازه میدن بحث جنسیو وسط بکشن قطعا اینا اگر رابطم نداشته باشن نتونستن میتونستن از خر مادم گذر نمیکردن

بازم میگم اکثریت نه همه

کاربری دست دو تا دوسته🤍
از وقتی شنیدم یه کلید همه قفلارو باز کنه شاه کلیده و اما یه قفلی رو همه کلیدها باز کنه خرابه دیگه ت ...

مکانیکی‌ که زیر همه ماشینا‌ میخوابه، کاربلده‌

اما ماشینی که همه مکانیکا‌ زیرش میخوابن خرابه

اما بنظر من این دیدگاه دستمال کاغذی بودن اشنباهه نیاز دو طرفست ما ک کالا نیستیم

راه درست برای رفع نیاز هست و توصیه شده پس بقیه راه ها بیراهه هست.این مسئله خیلی مهم ترازاونیه که عادی سازی بشه چون بالاخره یه روز یه جایی ضررش به ماهم میرسه

راه درست برای رفع نیاز هست و توصیه شده پس بقیه راه ها بیراهه هست.این مسئله خیلی مهم ترازاونیه که عاد ...

منم همینو میگم کاش میشد یه کاری کرد همه بتونن ازدواج کنن این وسط دختر ضربه میبینه 

کاربری دست دو تا دوسته🤍
اما بنظر من این دیدگاه دستمال کاغذی بودن اشنباهه نیاز دو طرفست ما ک کالا نیستیم

نگاه این دستماال کاغذی دید دقیق پسراست 

نگاه یهه مثال میزنم توو از سرکار خسته و با لباس بهم ریخته میای یه ساندویچی سر کوچچتون هست خیلی معمولی و... 

و یه رستوران خیلی شیک عست که یبه ممسیری رپو باید بری بررای رفتن اونجا باید وقت بگیری  

برای غذای یهویی میری اونی که نزدیکته ولی کدوومو دوست داری؟

حالا اون دختری که تو دوستی خودشو در اختیار میزارره همون ادم تو دست و پا است  

ولی اون دخختری که برای به  دست ااوردنش نیاز به تلاشه بره خخواستگارری عقد کنه کلی هزیته کنه اون  با ارزشه است 

نگاه این دستماال کاغذی دید دقیق پسراست نگاه یهه مثال میزنم توو از سرکار خسته و با لباس بهم ریخته میا ...

خب این دوره خیلی از پسرا اصلا ازدثاج نمیکنن کلا تکلیف چیه

کاربری دست دو تا دوسته🤍
مشروب خوردن تحربه یه شاخیه نگاه مشکل از اونجاست تو کشور ما فقط میگن بده نکن و... که طرف میگه ببینی ...

نه من مشکلی ندارم با مشروب خوردنش چون کنترل شده و کم میخوره ....

ببین ادما حق دارن از زندگی لذت ببرن اینا فقط یاد گرفتن بگن حرامه هیچ راهکاری منطقی و عاقلانه ای ارائه ندادن اخه کدوم خری واسه رتبطه میره زیر بار مسئولیت های ازدواج اخه مگه این نیاز گذاشتن تو بدن ما ک سرکوب بشه 

مشکل ما بحث فرهنگی هنوز ندیدی کاربرا ب اونایی ک رابطه داشتن میگن درست تربیت نشدن یکی نمیاد بگه خب این جوان های بدبخت چیکار کنن 

من اگکسی انجام بده کاملا حق میدم بهش و رو به روش نمی ایستم اما خودم واسه خودم نمیپسندم چون بخاطر فقر فرهنگی باید با ی سری اسیب های اجتمایی رو ب رو بشم ک حاصر نیستمبرم زیر بارش وگرنه در جهان ایده ال به نظرم عقلانی و درسته