2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدما معمولا با هم‌سطح خودشون وصلت میکنن تو رویا و خیال سیر نکنید دوست عزیز

پس این همه دختر می‌بینیم با چند پله بالاتر ازدواج کردن چیه؟ نمونش زن داداش های خودم 

نه عزیزم شما خودتو خیلی دست پایین گرفتی بالا گفتم ک پدرهمسرم خونه و ماشین داده به همسرم از همون اولم ...

والا اوضاع مالی پدر و پدرشوهرم هر دو خوب بود ولی به ما چیزی که نرسیده 

همین الان دست کم پدرشوهرم ۳۰۰ میلیون در ماه کرایه خونه هاش بشه ولی به پسرش نداد توقعی نداشتم ماشینم نداد خودم دست پایین‌نگرفتم توقع محبت زوری هم ندارم محبت باید از دل بیاد 

پدرم به عروساش و پسراش خونه و ماشین داده بلاخره بازم‌میگم محبت باید دلی باشه وقتی نخواست به من دختر بده چرا زوری بخوام 

البته الهی شکر نیازی به احدی نداریم بله اوایل سخت گذشت‌ ولی گذشت الان دست کمی از اونایی که پدرکمکشون کرده نداریم 

فقط اون سری به پدرشوهرم گفتم تو که به پسر بزرگت ندادی چرا به دومی اینجور دادی که سه تا ماشین خارجی و چند تا خونه از تو داشته باشه با وجود اینکه هنوزم‌مجرده 

گفتش حق داری همین یه کلمه جوابم‌ بود نگفت باشه به بزرگه هم میدم هیچی دیگه نگفت

ب همان داغ بسوزی ک مرا سوزاندی 

همین حرفارو زدین خیلی از پسرا از ازدواج فراری شدن دخترام دنبال نذرو نیاز و چله واسه خاستگاربابا همه ...

پسری که از ازدواج فراری هست خب اصلا زن نگیره مگه کسی زورش میکنه؟ 

خودش خریده. 4تا داداش دارم اونا هم خودشون خریدن کسی یه ریال بهشون نداده

خب تو چند سالگی ازدواج کرده مگه ؟

بعضی ها کار کردن رو زود شروع می کننن دیرتر هم ازدواج می کننن خب طبیعی هست بتونن خونه بخرن

ولی دیگه مسیر زندگی همه شبیه هم نمیشه 

یکی درس میخونه نباید ازش توقع خونه داشت 

یکی سنش کمه نباید توقع داشت 

کلا بستگی به شرایطش داره 

هرچند با شرایط الان کمتر کسی می تونه بخره

حالا بابای شما جز استثنا هاست 

ولی نود درصد کسانی که از پسر توقع خونه  و ماشین دارن

بابای خودشون تو چهل پنجاه سالگی خریده 

خب اگر واقعا مهمه؛ اون شرط خونه داشتن رو باید بذاریکنار. میدونی چرا؟چون یه جوون با این شرایط اقتصادی ...

عزیزم با اخلاق بودن و خونه داشتن هیچ ربطی به هم ندارن. یعنی چون پسر اخلاق داره حق داره خونه نداشته باشه؟ خیلی ها هم خونه دارن هم اخلاق خیلی ها هم نه خونه دارن نه اخلاق

خب تو چند سالگی ازدواج کرده مگه ؟بعضی ها کار کردن رو زود شروع می کننن دیرتر هم ازدواج می کننن خب طبی ...

من دارم در مورد داداش هام حرف میزنم. قبل از این که ازدواج کنن خونه خریدن مادرم گفت تا وقتی خونه نداشته باشید من براتون خواستگاری نمیرم

والا اوضاع مالی پدر و پدرشوهرم هر دو خوب بود ولی به ما چیزی که نرسیده همین الان دست کم پدرشوهرم ۳۰۰ ...

عزیزم مرد باید خودش زرنگ باشه خدا روشکر همسر شما آدم با عرضه ای بوده. من خودم مخالف اینم پسر چشمش به دست دیگران باشه

عزیزم شما وظیفه ندارید مثل مرد خونه و ماشین برای ازدواج داشته باشید چون تامین زندگی برعهده مرد هستش و زن باید چیزای دیگه داشته باشه و از پس وظایف خودش بربیاد ما هم به تناسب شرایطمون فردی که وضعیت مالی مناسب نداره رو رد می‌کنیم نه گناهه نه زشته، اتفاقا شرایط پایینتر اگه انتخاب کنید شروع بدبختیاست