2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پول داده

572 بازدید | 25 پست

شوهرم روز دختر سه تومن پول کادوداد به نظرتون چیکارکنم باهاش

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی لوازم آرایش

یا ادکلن

یا کفش و کیف

یا ی مانتو

نیلوsh🪷ون  به دور از هر تبعیض جنسیتی هر مرد تا وقتی برای من قابل احترامه که نَر بودنش بر مَرد بودنش غلبه نکنه ... مرد بودن شما رو جنسیت شما نشون نمیده اون چیزی که نشون دهنده مردونگی شماست شخصیت شماست 😊 لذا اکیداََ درخواست دوستی نفرستید و وقتی درخواست شما رد میشه لطفا دوباره مجدد ارسال نکنید چرا که هَوَل بودن برازنده شخصیت یک مَرد نیست 😏                              

بیشتر ببینید

یه چیزی بخر که ماندگار باشه. نه مثلا لوازم ارایشی که دوره مصرف داره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

سبزی خوردن بگیر😝 لباس لوازم ارایش اکسسوری چی دوست داری

ای مسلمانان اگر به نعمت اسلام ارج ننهید و از آن روی گردان شوید ، خداوند، این ماموریت را به گروهی دیگر می سپارد آنان که همانند شما نخواهند بود ، پیامبر در توضیح این ایه گفتند در شان سلمان و قوم او نازل شده است ؛ بشارت باد بر شما ای فرزندان فررُّخ! اگر ایمان به ستارهٔ ثریا بسته باشد عرب به آن نمی رسد ولی عجم آن را در اختیار خود خواهد گرفت 🌱 أسعَدُ العَجَمِ بِالإسلامِ أهلُ فارِسَ خوشبخت ترین مردمان غیر عرب به واسطهٔ اسلام مردم ایرانند  از پیامبر پرسیدند که چرا همهٔ قرون از عاد و ثمود و مانند ایشان هلاک شدند و ملک پارسیان به درازا کشید با آنکه آتش پرست بودند پیامبر فرمود ؛ از بهر آنکه آبادانی کردند در جهان و داد گستردند میان بندگان خدای عز و جل   🌱 لطفا حواستون به کاربرهایی که انگار از طرف اسرائیل حقوق میگیرن تا فرهنگ و دین ایرانی رو خراب کنن باشه تو تاپیک های جنجالی مثل چندفرزندی و ... هستن یا کلماتی مثل افتاب مهتاب ندیده رو به عقب افتادگی ربط میدن تا ارزش پاک بودن رو زیر سوال ببرن... 

بیشتر ببینید
بده من

بیا ببر😂

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

بیشتر ببینید
سبزی خوردن بگیر😝 لباس لوازم ارایش اکسسوری چی دوست داری

والا موندم میگم برم یه سکه کوچولو بگیرم

بیشتر ببینید
والا موندم میگم برم یه سکه کوچولو بگیرم

لذتش رو ببر... سه میلیون طلایی نمیشه...

عطری 

چیزی بخر

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بیشتر ببینید

عید داداشم کارتت هدیه داده بود. امروز رفتم دنیال باکس لوازم ارایشی طلقی ها بخرم که متاسفانه فروشگاهش تموم کرده بود. دیجی کالا هم تقریبا ۱۵٠گرونتر میده همونو. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

به همسرم گفتم روز دختر بهم چی میدی ، گفت فعلا این دوتا بچه رو بعنوان هدیه قبول کن تا بعد 

بهش گفتم روز کارگر نزدیکه منم که صبح تا شب مشغول بشور و بساب و جمع و جور کردن پسرات

گفت اختیار داری شما سرور مایی من غلامتم ارباب. بعد پیامک داد بهم ارباب  هدیه روز کارگر چی میخری برام خخخخخخخ

از این مرد هدیه در نمیاد