2777
2789
من روزی ک‌دخترم ازدواج کنه بجای ۸دست سرویس چینی وپیذکس وقابلمه ازهرچیزی ی دست برندخوبشومیخرم بقیه پو ...

ای جانم چه مامان آینده نگر وبا کمالاتی. خوش به حال بچه هاتون. خدا سایه شما رو از سرشون کم نکنه😘😘😘💐

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر خودت شغل آزاد رو پسندیدی حالا ی فرصت بهم بدین ...ولی راه دور سخته دیگه از خونوادت دور میشی تکلیف ...

شغلم رسمی نیست میتونم آزمون بدم و رسمی بشم. با شغل آزاد مشکلی ندارم گفته ماشین میخرم برات که دلت تنگ شد و من نبودم بتونی خودت رفت و آمد کنی. کلا خودشم اهل گردش هست و مشکلی نداره دو هفته یه بار بیاد سر بزنه.خودمم خیلی دوسش دارم ولی خانوادم اجازه ندادن فعلا که نامزد شیم😔

ای جانم چه مامان آینده نگر وبا کمالاتی. خوش به حال بچه هاتون. خدا سایه شما رو از سرشون کم نکنه😘😘😘 ...

ممنون عزیزم خداپدرومادرتوحفظ کنه منم دوتاخونه دارم جفتشم قیمت بالانیستن ولی یکیش براپسرمه اینم ک خودم توشتم برای پسرتوراهیمه برای خودموهمسرمم اگ خداعمری بده میخام ی پنجاه متری بخرم برای پیریمون بعدمرگمونم وصیت میکنم بمونه برای دخترم من همه چی بنام خودمه ۳۵ سالمه ولی از الان وصیت نامه نوشتم ک چی ب کی برسه حتی حقوق بازنشتگیمم

اطراف ما هنوزم اینجوریه که پسر باید حتما خونه داشته باشه یا یه جای خوب بتونه خونه کرایه کنه بخاطر همین اون دختر و پسرایی که پول ندارن یا مجردن یا اگه متاهلن بدبختن

...
من روزی ک‌دخترم ازدواج کنه بجای ۸دست سرویس چینی وپیذکس وقابلمه ازهرچیزی ی دست برندخوبشومیخرم بقیه پو ...

کاش همه مامانا مثل شما باشن من مادر شوهرم یه خونه دارن یه ماشین بعد پیرن هی میگه بفروشم بخورم تا زنده ام برا چی بمونه برا عروس

اگه داشت خودش خونه می‌خریدبه هر حال منتظر بمونه هرکسی آزاده تصمیم زندگی خودش رو بگیره تاوانش هم پای ...

شما همونی نیستین که گند زد ب یکی از تاپیکا

میگفتین دختری که پوستش تیرست یا قدش کوتاهه زشته؟

کاش پدر مادر منم مث مال تو بودن🥲

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بیشتر ببینید
کاش همه مامانا مثل شما باشن من مادر شوهرم یه خونه دارن یه ماشین بعد پیرن هی میگه بفروشم بخورم تا زند ...

اون ته نامردیه پدرمادرمنم جداشدن بابام دارایش بنام زن جدیدشه مادرمن ازماامضاگرفت ک هرچی دارم مال بچه های جدیدمه 💔

ممنون عزیزم خداپدرومادرتوحفظ کنه منم دوتاخونه دارم جفتشم قیمت بالانیستن ولی یکیش براپسرمه اینم ک خود ...

خدا بهتون عمر طولانی بده ولم. خوشحالم که همچین مادر های عاقلی میبینم😘😘

خدا بهتون عمر طولانی بده ولم. خوشحالم که همچین مادر های عاقلی میبینم😘😘

ممنون قشنگم من خودم بدترین ضربه روازپدرومادرم خوردم نه اونقدبه بچه هام شل میگیرم سپارم شن ن اونقدتنهاشون میذارم دستشون خالی سه