2777
2789
عنوان

خونم خیلی کثیف 😐😞😵

571 بازدید | 43 پست

من از ۱۲ تا ۵ بیرونم میام خونه تمیز کنم میگم ولش کن بعد تر شوهرم مثل خودمه میگه ولش کن بعد تر 

میریم بیرون شب می‌آییم خونه باز میگیم ولش کن بعد تر هر روز همین ۱ ماه تمیز نکردم الان انکار منفجر شده چکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چطور میتونی؟ 

من قبل بیرون رفتن باید همه جا رو برق بندازم بعد برم جایی.

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!

یه نفر بیار کمک 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بیشتر ببینید
والا خونه منم همینطوره ضرفام یه هفته نشستم ۷ون۶ رو هم دس نزدم یه جای تمیز پیدا نمی‌کنیم بشینیم باردا ...

استراحت مطلق؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بیشتر ببینید
والا خونه منم همینطوره ضرفام یه هفته نشستم ۷ون۶ رو هم دس نزدم یه جای تمیز پیدا نمی‌کنیم بشینیم باردا ...

پس تو چی غذا میخوری؟؟ 

وای بو ظرفات تااینجا اومد🤐.کسی رو نداری بیاد کمکت؟ ماشین ظرفشویی بخر خب😒

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!