2777
2789

پسرخاله شوهرم ۵ روزه فوت کرده

حالا من یکم محبت امیز با شوهرم حرف میزنم میگم دلم برات تنگ شده

یا میگم من دیگ هیچ وق ازیتت نمیکنم و این حرفا

.شوهرم منظورم نامزده بچه ها

بنظرتون زشته؟ توروخدد بگید

کاش میشد مرد🎀اینو برای روزی مینویسم که خودمو تو اغوش یه خاک سرد درقبرستان فراموش شده ای پیدا کنم🙃🖤خودم عزیزدل خودمم قربون خودم برم🎀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا زشت باشه؟؟؟؟

میگم اخه عزاداره

کاش میشد مرد🎀اینو برای روزی مینویسم که خودمو تو اغوش یه خاک سرد درقبرستان فراموش شده ای پیدا کنم🙃🖤خودم عزیزدل خودمم قربون خودم برم🎀

والا نمیدونم چی نوشتی

هعب

الان فهمیدم چی نوشتی خب چه ربطی داره به اذیت کردن تو پسر خاله ی اون فوت شده تو چرا باید بگی اذیتت نمیکنم مگه تا الان اذیتش کردی از نظرم اینو نگو بهش بگو میدونم عزاداری درکت میکنم غم آخرت باشه من همیشه پیشتم هر وقت نیاز به درد و دل داشتی من هستم میتونم باهات همدردی کنم خوب به حرفات گوش بدم 

دیکه اذیتت نمیکنم و این حرفا چیه 

الان فهمیدم چی نوشتی خب چه ربطی داره به اذیت کردن تو پسر خاله ی اون فوت شده تو چرا باید بگی اذیتت نم ...

اره راستم میگی جو گرفتمم

چن سالته اون چند سالشه

من ۱۹ اون ۲۶

ی چیزی بگم؟

جانم بگو

از وقتی پسرخاله نامزدم فوت شده

تپش قلب گرفتم

میترسم

همش میگم ویگ نزارم نامزدم ب ه شهرای دیگ

اخه نامزدم با ماشین میره شهرای دیگ

همش وسواس گرفتم

دست خودم نیس صد درجه عوض شدم شدیدا نگران نامزدم میشم

عادیه بنظرت

من ۱۹ اون ۲۶ی چیزی بگم؟

ببین عزیزم منم ۱۹ سالمه سه ساله ازدواج کردم نزدیک یکسال نامزد بودیم میشه ۴ سال سعی دیگه خودم تجربه کردم میدونم توی چه‌حسی هستی ولی اگر میخوای زیاد سبک نشی پیشش و ارزشت رو بدونه زیاد پیام نده بهش گیر نده بهش بزار بیشتر اون بهت پیام بده حالا الان درک میکنم عذاداره ولی کلا بزار اول اون پیام بده مرد جماعت زیاد دورشونو بگیری خسته میشن همه ی مردا اینجوریت مگر ۱ درصدشون اینطوری نباشه واسه ازدواجتم سعی نکن به همه چی قانع باشی یکم سخت پسند باش یکم خودتو بالا بگیر وقتی به همچی قانع باشی بعده ازدواج خدایی نکرده یا خودش یا خانوادش یه وقتی دعواتون بشه میزنن تو روت میگن تو به فلان چیز قانع بودی قبول کردی لیاقتت همینه و فلان همیشه سعی کن توی خرید جهیزیه نمیگم برو لوکس ترینشو بگیر ولی نرو ارزون ترینشم بگیر یا واسه طلا گرفتن نگو فرز مثال هی یه تکپوش کافیه بزار برات بخره چون هرچی الان گیر بدی برات بگیره فردا پس فرداش که ازدواج کردی همون طلا به دردت میخوره مثلا خواستید خونه ای بخرید طلارو داری می‌فروشی طلا هرچی بیشتر باشه بیشتر توی لحظه های سخت به دردت میخوره

ببین عزیزم منم ۱۹ سالمه سه ساله ازدواج کردم نزدیک یکسال نامزد بودیم میشه ۴ سال سعی دیگه خودم تجربه ک ...

فداتشم عزیزدلم حتمنننن از تجربت استفاده میکنم عزیزدلم خیلی ممنونم ازت

از وقتی پسرخاله نامزدم فوت شدهتپش قلب گرفتممیترسمهمش میگم ویگ نزارم نامزدم ب ه شهرای دیگاخه نامزدم ب ...

خیلی عادیه خیلییییی منم چند ماه پیش پدر همسرم فوت کرد به شدت نگران همسرم بودم حتی الان که ۶ ماه گذشته من بعضی شبا که اون خوابه تا نصفه شب نگاهش میکنم میگم اگه یروز نباشه چی اگه بلایی سرش بیاد چی خیلی مراقب باش سعی کن شغلش و عوض کنی تصادف خیلی زیاد شده برو پیش یه دعا نویسی براش دعای سلامتی و رزق و روزی بگیر حرز امام جواد بگیر بزار همیشه همراهش باشه

خیلی عادیه خیلییییی منم چند ماه پیش پدر همسرم فوت کرد به شدت نگران همسرم بودم حتی الان که ۶ ماه گذشت ...

عب نداره پسرخالش فوت شده بهش محبت کنم قربون صوقع ب م

فداتشم حتمن میگیرم براش