2777
2789
عنوان

اول صبحی این چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 34 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

محرمه پدرشوهراما خب وقتی ما حدودها رو رعایت میکنیم، بعد یهو اینجور شده، خب قطعا آدم شوکه میشه

میدونم به من ربطی نداره ولی بهتره تعادل لیجاد کنی

وقتی انقدر سفت و سخت انجامش میدید یه سری مشکلات هم داره طبیعتا

وگرنه دین آزاد نمیذاشت این قسمت رو

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
فقط برخورد پدرشوهرت 😐 تو رو به چشم بچه اش باید ببینه چقدم بهش برخورده سر لخت دیده 😐

اونم جاخورد دیگه

ب چشم بچه میبینه

خیلی دوستم داره

احترام متقابل میذاریم محبتمون هم زیاده ب هم

اما از نظر پوشش من پوشیده هستم کنارش

و اینجور راحت تریم

میدونم به من ربطی نداره ولی بهتره تعادل لیجاد کنیوقتی انقدر سفت و سخت انجامش میدید یه سری مشکلات هم ...

عزیزم من خب احساس گناه نمیکنم

چون میدونم محرمه

بخاطر اینکه جا خوردم تاپیک زدم

وگرنه خیلی با هم خوبیم و خیلی بهم محبت داره

اونم جاخورد دیگهب چشم بچه میبینهخیلی دوستم دارهاحترام متقابل میذاریم محبتمون هم زیاده ب هماما از نظر ...

مطمئنی فقط شوک شد ؟ میگم یعنی دلخوری اینا پیش نیاد 

یه کم عجیبه والا 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
حلال خدا رو حرام نکنید دیگه

واااا

مگه من حرام کردم

گفتم ک گاهی موهای جلوم هم بیرونه

حدود رو رعایت میکنیم

خیلی دوستم داره و بهم محبت داره

چون یهو برا بار اول اینجور منو دید جا خوردم بهمین خاطر تاپیک زدم

پدرشوهر مثل پدر خود ادم محرمه

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

بیشتر ببینید
واااامگه من حرام کردمگفتم ک گاهی موهای جلوم هم بیرونهحدود رو رعایت میکنیمخیلی دوستم داره و بهم محبت ...

میدونم مثل حس اینکه داری تو اتاق لباس عوض میکنی یهو مادرت بدون در زدن بیاد ادم شوک میشه و قطعا خجالت میکشه 

مطمئنی فقط شوک شد ؟ میگم یعنی دلخوری اینا پیش نیاد یه کم عجیبه والا

خخخخ

نبابا

چ دلخوری

اول صبحی هردوتامون جا خوردیم

نمیدونم چرا بعضی از پست ها بد برداشت میکنن حرفهام‌رو

خخخخنباباچ دلخوریاول صبحی هردوتامون جا خوردیمنمیدونم چرا بعضی از پست ها بد برداشت میکنن حرفهام‌رو

اون خط گفتی اونم شوکه شد و خوشش نیومد اینجوری شده 

اون خط باعث سوتفاهم شده 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم