2777
2789
دلتنگی طبیعیه عزیزم و متاسفانه نمیشه هیچ جوره دلتنگیشو پر کرد...

درسته 

انقد یادش میفتم 

و کارایی که ازم خواست و نکردم 

من حافظ زیاد میخوندم 

بهم گفت میشه بدی به من 

گفتم نه نمیشه من این کتاب رو مرتب میخونم 

از وقتی فوت کرد دیگه سمتش نرفتم 

چند روز پیش دوباره رفتم سمت کتاب حافظ 

وقتی داشتم میخوندم های های اشک ریختم 

که چرا بهش ندادم 😔

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای دختر من دعا کناسمش شهرزاد هست ۱۰ سالش اما همش گریه میکنه نمیدنم غمگینهدعا کن خوب بشه

حتما گلم 💚

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
درسته انقد یادش میفتم و کارایی که ازم خواست و نکردم من حافظ زیاد میخوندم بهم گفت میشه بدی به من گفتم ...

درک میکنم ولی فکر کردن بهش فقط خودتو اذیت میکنه و پدرت اصلا راضی نیست تو رو ناراحت ببینه. همه ی ما ممکنه کوتاهی هایی در حق کسانی که رفتن کرده باشیم و مدام حسرت بخوریم ولی فایده نداره تنها کاری ک میشه کرد لحظه حال فراموش نکنیم و قدر زنده ها رو بیشتر بدونیم

😎💚🐬
درک میکنم ولی فکر کردن بهش فقط خودتو اذیت میکنه و پدرت اصلا راضی نیست تو رو ناراحت ببینه. همه ی ما م ...

درسته ممنونم از حرفات گلم 💚

بیشتر ببینید
نمی‌دونم شاید باشم خیلی چیزا میبینم بهم الهام میشه تو‌ خواب و بیداری دعام گیرا هست و نفرینم نابود می ...

میشه برای من دعا کنید دری پر خیر و برکت مادی و معنوی برام باز بشه ؟

اون اسونی بعد از سختی قسمتم بشه ؟ دلم شاد بشه و خوشبختی سهم من بشه ؟

یک مردی هست تو خواب خیلیا رفته تو دنیا. تو خواب بعضیا رفته ترسناک رفتار کرده. با بعضیا هم خوب رفتار ...

ممنون نشنیده بودم چه جالب 

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید
گلم برای من دعا کن وضع مالیم خوب بشه خیلی تو وضعیت بدیم 😔

حتما گلم 

بیشتر ببینید
میشه برای من دعا کنید دری پر خیر و برکت مادی و معنوی برام باز بشه ؟اون اسونی بعد از سختی قسمتم بشه ؟ ...

حتما گلم 

بیشتر ببینید
ممنونم امیدوارم انرژی مثبتشه برگرده به زندگی و حالِ خودتون

خواهش می‌کنم 

امیدوارم گلم 

بیشتر ببینید
نمی‌دونم شاید باشم خیلی چیزا میبینم بهم الهام میشه تو‌ خواب و بیداری دعام گیرا هست و نفرینم نابود می ...

عزیزم پس با دل پاکت برا حل مشکلم دعام کن.

الهی که خدا خیر این دنیا واون دنیارو بهت بده