2777
2789
عنوان

هیچکدوم راضی نمیشن تختشونو بامن عوض کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 91 پست
والا نمیدونم ب حرف کدومتون گوش کنم😂

خوابگاهتون کتابخونه نداره؟

سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت میگیری قشنگم سخت میگیریبگذر تموم میشه بابا حالا بالا یا پایین من که میگم بالا بهتره من از خدامه ...

از نظر اخلاقی ک خوبن کلا بقیه حسرت اتاق مارو میخورن ک رابطمون اینقدر خوبه

ولی الان شما میگی سخت میگیرم یکی دیگ میگه چرا ب خواستت اهمیت نمیدن و من موندم حرف درست کدومه

البته من چندبار رو تخت دوستم ک پایین تختمه خوابیدم و از این نظر مشکلی هم نداره ولی خب واقعا موندمم😂

از نظر اخلاقی ک خوبن کلا بقیه حسرت اتاق مارو میخورن ک رابطمون اینقدر خوبهولی الان شما میگی سخت میگیر ...

نه عزیزم من میگم بهت

سخت نگیر که زندگی سخت میگذره با شرایط بساز تا ذهنت اروم بشه

مهمترین موضوع خوب بودن هم اتاقیه از نظر اخلاقی اگه شما بری و هم اتاقی های دیگت بد باشن چی؟ به نظرت برای یه تخت می ارزه؟

به نظرم سعی کن خوبی های تخت بالا بودن رو برای خودت بولد کنی و به این موضوع دیگه فکر نکنی 

چهار سال مثل برق و باد میگذره بعد میای خونه و تا ابد تخت پایینی لذت ببر از داشته ی کوتاه مدتت

سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید
والا نمیدونم ب حرف کدومتون گوش کنم😂

در نهایت خودت باید تصمیم بگیری ما نمی‌دونیم چقدر با اینا صمیمی هستی و چقدر از اینکه تختشونو عوض نمیکنن ناراحت

اگه خیلی فکرت درگیر کرده و نمیتونی درس بخونی به نظرم باهاشون یه بار حرف بزن جدی 

یا تخت بالا رو قبول کن و کنار بیا یا از اونجا برو 

نه عزیزم من میگم بهتسخت نگیر که زندگی سخت میگذره با شرایط بساز تا ذهنت اروم بشهمهمترین موضوع خوب بود ...

والا من تو خونه اصلا رو تخت نمیخوابم رو زمین میخوابم عشق میکنممم

اونجا رو زمینم اینجاهم رو هوا هستم😂🤣🤣🤣

باشه خوشگل مرسی ک راهنماییم کردی

در نهایت خودت باید تصمیم بگیری ما نمی‌دونیم چقدر با اینا صمیمی هستی و چقدر از اینکه تختشونو عوض نمیک ...

از نظر صمیمیت ک خیلییی صمیمی ام ولی خب این ک قبول نمیکنن هم ناراحتم کرد