2777
2789
عنوان

خانوما کسی هس بیدار باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 25 پست

به عنوان یه نوجوون بت میگم ، سعی کن با دخترت همش بازی کنی.، علایقش رو دنبال کنی هیچوقت موقعی که کار اشتباهی کرد سرش داد نزنی که خاک تو سرت چقدر احمقی هیچوقت راجب اخلاقای بدش با کسی حرف نزنی با خودش حل کنی موقعی که ساده ترین لباسارو میپوشه بهش بگی که چقدر خوشگل شده تا اعتماد بنفسش بره بالا ، الان که دخترت شیش ماهشه ولی بزرگ شد اینارو یادت بمونه ، اینا همش حسرتای مته

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به عنوان یه نوجوون بت میگم ، سعی کن با دخترت همش بازی کنی.، علایقش رو دنبال کنی هیچوقت موقعی که کار ...

مرسی

یادم میمونه

ولی تو هم یادت بمونه

پدر مادر تو هم اولین باره که دارن زندگی میکنن

كسي كمكت هست برا نگهداري بچه؟ 

فروشندگي يا منشي توي ديوار سرچ كن قسمت استخدام شايد برات خوب باشه

اما اگه كسي رو نداري ك سخت ميشه بري سركار

خودت روانشناسي خوندي جداي از مشكلت  افسردگي نهان ك بعد از زايمان اشكار ميشه هم ممكنه مبتلا بودي بنابراين ب روانپزشك هم مراجعه كن 

كسي كمكت هست برا نگهداري بچه؟ فروشندگي يا منشي توي ديوار سرچ كن قسمت استخدام شايد برات خوب باشهاما ا ...

شما روانشناسین؟

نه افسردگی نداشتم

۳ ماهگی دخترم اتفاقی افتاد 

که نابود شدم

مرسییادم میمونهولی تو هم یادت بمونهپدر مادر تو هم اولین باره که دارن زندگی میکنن

میدونم .. میدونم .. ولی من بچه ی دومم ، بابام اگه خیانت نمیکرد شاید با ایناش کنار میومدم.  یه خواهر دارم از صدتا دشمن برام بدتره هرشب از بغض میمیرم . به هیچکس نمیتونم بگم

میدونم .. میدونم .. ولی من بچه ی دومم ، بابام اگه خیانت نمیکرد شاید با ایناش کنار میومدم. یه خواهر ...

تو مشکلات بزرگترا دخالت نکن خودشون باهم حل میکنن

بعدم از من به تو نصیحت از گوشی و فضای مجازی فاصله بگیر واسه سنت خیلی زوده

الان به حرفم میخندی یا مسخره میگیری

اما یه روز میفهمی چی میگم

شما روانشناسین؟نه افسردگی نداشتم۳ ماهگی دخترم اتفاقی افتاد که نابود شدم

نه نيستم

افرادي ك دچار افسردگي بعد زايمان ميشن

معمولا سابقه اي ازافسردگي نداشت بنابراين نه خودشون و نه اطرافيانشون توجه خاصي ب مراقبت ندازن و اوضاع يك دفعه خيلي بدجور پيش ميره اميدوارم مراقب باشي اونطور نشه

ضمن اينكه افسردگي بعد زايمان بلافاصله روز بعد زايمان ممكنه رخ نده و چند هفته تا چندماه بعدم شروع بشه  

نه نيستمافرادي ك دچار افسردگي بعد زايمان ميشنمعمولا سابقه اي ازافسردگي نداشت بنابراين نه خودشون و نه ...

نه عزیزم من یه چیزی متوجه شدم که افسردگی گرفتم

اون اتفاق تمام زندگیمو نابود کرد

تو مشکلات بزرگترا دخالت نکن خودشون باهم حل میکننبعدم از من به تو نصیحت از گوشی و فضای مجازی فاصله بگ ...

بببن ، فضای مجازی همیشه بد نیست . برای سرگرمی خوبه ، اما نه زیادش ، نمراتم تا ایتجا عالیه . پیانومم میزنم . تو فضای مجازی هم میرم . ولی وقتی که بابات داره خیانت میکنه ، و تو هیچی رو نداری و کلا ۱۲ سالته ، دیگه چیکار باید کنی؟:(( اینجا ناشناسم کمکم میکنن ولی اگه به اشنا بگم به بقیه میگه زتدگیم بدتر میشه:(