2777
2789
عنوان

بخوام مهریه رو ببخشم بایدکجابرم

| مشاهده متن کامل بحث + 22234 بازدید | 524 پست
عزمزم چند وقتی باهاش هیچ کاری نداشته باش و آروم باش نه پیام بده و نه دادگاه برو.بشین تو خونه.خیلی بی ...

گلم یکساله خونه پدرم هستم.صبربیشترازاین؟اتفاقا میگه توکه خوش میگذرونی منم که نابودشدم وهمههه چیم باختم.دیگه طاقت معلقی ندارم.اما بازم صبرمیکنم تاخداچی بخواد😞.اما دیگه دوستم نداره.حرفاش تلخه.داره جفتمون زجرمیده

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزمزم چند وقتی باهاش هیچ کاری نداشته باش و آروم باش نه پیام بده و نه دادگاه برو.بشین تو خونه.خیلی بی ...

ممنون ازت♥️.برام دعاکن باهم آشتی کنیم.خیلی دوستش دارم

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

😞😞😞😞دوساله بلاتکلیفی وطلاق هم نداده هنوز؟میدونم خیلییییی سخته شرایط اینطور.همسرم هنوز یه کاربر ع ...

بگو اگر می خوای برگردم ،شرایطی فراهم کن که دوباره به اون زندگی علاقه مند بشم

عیب نداره گاهی وقت ها جدایی باعث میشه قدر دان باشید . بله من بعد از ۶ ماه که رفت اقدام کردم قرار بو ...

خداکمکت کنه.برات دعامیکنم.توم برام دعاکن.سعی میکنم بازم باهاش حرف بزنم.توکل برخدا.هرچی خیره

مهریه ات رو بزار اجرا خودش با کله می یاد طلاق میده

گذاشتم.اما نیومد.

گلم یکساله خونه پدرم هستم.صبربیشترازاین؟اتفاقا میگه توکه خوش میگذرونی منم که نابودشدم وهمههه چیم باخ ...

اسی شرایطت مثل منه پیشنهاد دوستیم قبول کن با هم حرف بزنیم

پسرهای گلم دوستتون دارم .

الان به نظرم همسرت میخاد انتقام اون پس زدن های تو رو بگیره یه جورایی الان جاهاتون عوض شده قبلا اون التماس میکرد و تو پس میزدی الان برعکس شده. دوستت داره ولی میخاد تنبیهت کنه و غرور شکسته شدش رو ترمیم کنه. دیگه برای جدایی و طلاق اقدامی نکن اگر واقعا بهش علاقه داری و زندگیت رو دوست داری . نذار بیشتر از این لج کنه. فعلا کاری نکن و بزار یکم زمان بگذره انشاء الله درست میشه

ایشون از طریق عسر و حرج نمیتونن طلاق بگیرن؟

خب اصلا برای چی میخواد جدا بشه؟ عسر و حرج یعنی در شرایطی قرار بگیری که دیگه نتونی اون زندگی رو تحمل کنی الان این خانم چه مشکلی داره؟

.اینطور که شما ازش تعریف کردی بعد طلاق افسرده میشی.بیشتر فکر کن تا الان که شتاب زده و عجول بودی اینم ...

من یکساله پشیمون شدم و...اما به روی خودم نیاوردم.فقط این یک ماه آخر گفتم زندگیمون درست کنیم و...اونم گله کرد وازدلشکسته و...گفت.فایده نداشت.بازم صبرمیکنم.برام دعاکن

گلم یکساله خونه پدرم هستم.صبربیشترازاین؟اتفاقا میگه توکه خوش میگذرونی منم که نابودشدم وهمههه چیم باخ ...

تو این یه سال شما بی تفاوت نبودی عزیزم. دائم رو اعصابش بودی با درخواست طلاق و نفقه و....اونم هی حرص خورده تو این مدت مثل خودت.مطمین باش نه به ایشون و نه شما هیچکدومتون خوش نگذشته.واسه همین گفتم کمتر برو بیرون که نگه میری خوش گذرونی.به نظرم حواسش خیلی بهت هست بیشتر فرصت بده به زندگیت.انشالله بهم به زودی خبر خوش بدی و خوشحالم کنی عزیزم

نری ببخی کلا خیالش راحت بشه طلاق نده بگو درخواست بدیم توی داد گاه میگم در ازای طلاق میبخشم

گفتم.اما حتی دادخوست طلاق هم نمی‌ده.دادگاه عمراااابیاد

من یکساله پشیمون شدم و...اما به روی خودم نیاوردم.فقط این یک ماه آخر گفتم زندگیمون درست کنیم و...اونم ...

حتما عزیزم .دلم روشنه که زندگیت به زودی درست میشه و شما خبر خوشش رو بهم میدی به زودی انشالله