2777
2789
عنوان

بخوام مهریه رو ببخشم بایدکجابرم

| مشاهده متن کامل بحث + 22237 بازدید | 524 پست
صحبت کن توافقی جدا بشید وگرنه هر دو اذیت میشید و پروسه طولانی میشه توافقی یک ماهه تمومه

چندماهه توافقی میگم تمومش کنیم هربار یه فیلم میاد.اصلا هم نمیاد.حتی بدون مهریه و...

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که مهریه هم نمی‌خوام چ برسه بقیه حقوق مالی.فقط طلاقم میخوام😞.وکالت بلاعزل چطوره؟

از اون مردا نیست که اگر مهریه ات رو اجرا بزاری و اموالش رو توقیف کنی ،بترسه و راضی بشه در قبالش  شما رو طلاق بده؟

گاهی وقت ها از روی لجبازی اذییت می‌کنن آقایون . تا خانم یه چیزی هم بذه به آقا بره اما حس ام میگه هر ...

همه میگن دوست داره که نمیادطلاق بده.اما خودش میگه نابودم کردی.متنفرم ازت.دیکه دوستت ندارم.طلاقت هم نمیدم.مهریه ونفقه هم دادم طلاق نمیدم

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

😞😞😞😞😞الان اونه که فرصت نمیده.اما طلاق هم نمیده.زندگی هم نمی‌کنیم.موندم این وسط.خیلی اذیتم

نمی دونم چه کار کردی که بهت گفته قلبم رو شکستی و متنفرم ازت  اما از طرف اینکه میگی برای طلاق اقدام نمی کنه مطمئن مطمئن باش که دوستت داره و از قلبش بیرون نرفتی فقط غرورش رو خرد کردی و به شدت ناراحتش کردی. برو مشاوره انشاءالله درست میشه. 

الان اگر برای جدایی اقدام کنی یه موقع همسرت هم لج میکنه و پا میذاره روی احساسش و طلاقت میده. اون وقت تو میمانی و یه قلب شکسته و یه لب پر از افسوس. بزار مشاور مشکلت رو حل کنه . 

من دو سال و‌یک ماه این وضعیت ام . خونه سوری گرفت بابت عدم تمکین دو‌سال خونه گرفته . خودمون شریکی خو ...

😞😞😞😞دوساله بلاتکلیفی وطلاق هم نداده هنوز؟میدونم خیلییییی سخته شرایط اینطور.همسرم هنوز یه کاربر علیه من نکرده.همینم باعث میشه بسوزمممم که چرااااقدرش ندونستم😞😞😞

چندماهه توافقی میگم تمومش کنیم هربار یه فیلم میاد.اصلا هم نمیاد.حتی بدون مهریه و...

چند سال با هم زندگی کردید؟

نمیاد طلاق بده چون دوست داره

برگرد برو باهاش حرف بزن از دلش در بیار هر جور که میدونی زندگیت رو نجات بده وقتی همدیگه رو دوست دارید

یه عمر پشیمونی و حسرت برای هم باقی نذارید

زندگی خیلی کوتاهه خیلی

برید از نو شروع کنید

نه تمکین نگرفته.اصلااااااااا هیچچکاری نکرده چ برای طلاق چ آشتی.نمیدونم چرا داره جفتمون زجر میده.مشاو ...

چون بلاتکلیف دو دل هستش عزیزم . بعد اینکه خانواده اش رابطون خوب بوده که اونا بیان ؟! اگر دخالت می‌داده کسی رو و شما ناراحت بودید از این موضوع صد درصد خانواده اش مانع هستن که بیاد برای آشتی .... بعد مرد ها به طور مستقیم نمیگن بیا برگردیم همین پیام میده به خیال خودش یعنی برگشت ... بعد اینکه شما باهاش صبحت کنید بگید من می‌خوام برگردم سر خونه و زندگی ببینید عکس العمل اش چیه ! یا اینکه از یه مشاوره کمک بگیرید که چی بهش بگید و چطور صبحت کنید 

🕊
همین دودلم می‌کنه.اما خودش میگه دیگه دوستت ندارم.

اسی عوض شو لطفا اگر از نظر اخلاقی آدم خوبی هست، بشین برای درست کزدن رابطه ات یه فکری کن به جای فرار، شاید دیگه هیچ کسی مثل اون پیدا نشه دوستت داشته باشه

اره مردی که دوستت نداشته باشه و بخواد اذیت کنه نفقه نمیده به نظرم، آقاهه دلش شکسته باید برن مشاوره ر ...

همه جوره بروز میده که قلبش شکسته.اما نمی‌ذاره که خودم درستش کنم.مشاوره هم نمیاد.اصلاااالج کرده.گاهی دادگاه مهریه و نفقه هم نمیاد اکثرا

عزمزم چند وقتی باهاش هیچ کاری نداشته باش و آروم باش نه پیام بده و نه دادگاه برو.بشین تو خونه.خیلی بیرون نرو فکر میکنم دورادور مراقبت هست بذار فکر نکنه بدون اون خوش میگذرونیی .خودش کم کم بر میگرده به نظرم دوست داره.اما میخواد کمی زمان بگذره و شاید بخواد سر به راه تر و مهربون تر بشی انشالله.

اون که نمیخواد طلاقت بده شما چرا عجله داری؟بعد طلاق هم هیچ خبری نیست و وضعیت همینه و شایدم خدای نکرده بدتر .خواهرانه و مادرانه بهت میگم.به کسی اجازه دخالت نده یه مدت هم صبر کن و اگه تونستی بری پیش مشاور عالی که خیلی بهتر هم هست.انشالله که خیره

باید شوهرت بیاد باهم برین دفتر اسناد رسمی اون وکالت طلاق بده شما هم مهرت ببخشی وگرنه اگه اون نیاد شم ...

بایدددددراضیش کنم که بیاد.دیگه خسته شدم از بلاتکلیفی.ممنون ازت

😞😞😞😞دوساله بلاتکلیفی وطلاق هم نداده هنوز؟میدونم خیلییییی سخته شرایط اینطور.همسرم هنوز یه کاربر ع ...

عیب نداره گاهی وقت ها جدایی باعث میشه قدر دان باشید .  بله من بعد از ۶ ماه که رفت اقدام کردم قرار بود توافق باشه زد زیرش بعد دو باره من زدم زیرش و خیلی مسایل پیش اومد . و انواع شکایت ها هم ازم کرد ... کلا هیچ‌عذاب وجدانی ام نداره و خیانت ام ب گفته خودش کرده چندین بار . کسی ک میدونست خط قرمز. ام . البته وقتی رفت گفتم دیگه نمی‌خوامت تماس میگرفت و‌پیام میداد فقط اذییت کنه .‌وگرنه اون رفت من نرفتم باید بطور مستقیم می‌گفت . در ضمن برای من ۳ باز قبلا هم رفته بود که من آرش تعهد گرفته بودم . هر کسی بر اساس شرایط خودش باید تصمیم بگیره . واقعا وفاداره ب هیچ عنوان لطفا این مرد رو از دست نده و بهش بگو من اشتباهات که از سمت من بوده درس ام گرفته  ام آیا تو قبول داری اشتباه داشتی ! اگر گفت آره بگو چیا ....

🕊