2777
2789
عنوان

مگه خونگی بودن بده❓️

254 بازدید | 28 پست

قرار نیست همه برن بیرون که

بعضیا با بیرون رفتن حالشون خوب میشه بعضیا با خونه موندن و فیلم سریال دیدن حالشون خوب میشه

قرار نیست همه مثل هم باشن که

چرا بعضیا فقط بلدن نیش بزنن؟🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون عقده این عزیزم😊

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

ولشون کن.من چندین سال سعی میکردم باب میلی بقیه زندگی کنم از صبح تا شب بیرون و مهمونی بودم ولی اصلا حال روحیم خوب نبود،مدام اضطراب داشتم.الان ۲ ساله اونجوری که خودم میپسندم زندگی میکنم،کلا خونم و عشق میکنم.دوستای قدیمیم میگن افسرده و ضد اجتماع شدی ولی برعکس من تازه حالم خوب شده

کاش به سلایق هم احترام بذاریم تا حرفامون نیش دار نشه

یکی با عزلت نشینی حالش خوبه ،یکی با کافه رفتن، یکی دوچرخه و یکی تمیزکاری خونه و.... کلا تفریح و شادی واسه هرکس مفهوم متفاوتی داره

من که همش خونه ام ولی خیلی لذت میبرم کارهای خونه بهم حال خوب میده نهایت توی شبکه ها فیلمهای آموزشی میبینم دعوت میشم جایی زورم میاد برم

ازخدا میخوام به تمام ارزوهاتون برسین
شما معنیشو بگو

ببین فرق داره

ممکنه هرکسی برداشت متفاوتی داشته باشه

اما بنظر من یعنی دختری ک تاحالا دیت نرفته و نمیره و دور دور همییشگی و الکی نداره

وگرنه باشگاه و کلاس رفتن ک اکثرا میرن و خونگی بودن و نبودن ب اینا مربوط نیس

خدایا بینهایت شکرت💚💚

نیش نداره هر کسی شرایطش ی مدله

هم بیرون رفتن خوبه هم خونه بودن

البته بعضیا شخصیت‌شون طوریه درون گران

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بیشتر ببینید