یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
غصه نخورتو هم زندگیتو کن بذار زندگیت جریان پیدا کنه وقتی ببینه زندگیت ادامه داره هر جهنمی که رفته با ...
همین حرص به دلش هست.میگفت عین خیالت نیست و....من نابودشدم و...اما محاله طلاقت بدم.برام دعاکن خداکمکم کنه.سخته که باوجود حرفاش بازم صبرکنم اما شاید یه مدت کوتاه هم صبرکنم بعد طلاق
اسی بنظر من این طلاق مورد رضای خدا نیست هم تو اونو دوست داری هم اون قبلا خیلی دوستت داشته امیدوارم خدا دلشو نرم کنه تا میتونی طلاق رو به تعویق بنداز خودت رو دستی دستی بیوه نکن زندگی هشت سالت رو حفظ کن دعا کن و به خدا وصل شو بگو خدایا من اینجا زورم نمیرسه و اینجا کمکم کن مدتی سکوت کن باهاش حرف نزن یه جوری از خودت بیخبرش بزار که خودش کنجکاو بشه چیشده طلاقم کنسل کن حتی اگه یک سال دیگم خونه پدرت موندی صبر کن مطمعن باش خدا کارتو درست میکنه
تو مهلت به خودت بده حداقل یکسال دیگه دلیل داره اینو بهت میگم اسی دختر خوبی هستی خدا کمکت میکنه همه ی ما جایزالخطا هستیم زنایی میشناسم که چنان شوهراشون رو افسار کردن که شوهراشون بدون اجازشون حتی حق ندارن به دیدن پدر مادرشون برن تو ادم بدی نیستی خدا کمکت میکنه حیفه زندگیتو دو دستی تحویل کسی دیگه نده این مدت هم بیکار نشین برو دنبال یه کار یا کلاس مثلا خیاطی یا هر چی خودت رو ارتقا بده و برو تو بازار کار اگه خدایی نکرده طلاق بگیری اصلا ببین از پس زندگیت بر میای یا همینجوری میشینی خونه پدرت ببینی از در یه خاستگار دیگه برات میاد یانه البته حتم دارم که میاد ولی خوب و بدش مهمه کلا تو باید این یکسال خودت رو محک بزنی حساب کن اره جدا شدی پس بیکار نشین خونه پدرت تا میتونی خودت واسه خودت کار بتراش
تو مهلت به خودت بده حداقل یکسال دیگه دلیل داره اینو بهت میگم اسی دختر خوبی هستی خدا کمکت میکنه همه ی ...
شاید باورت نشه اماهمسرم همههههه چی رو باب دل من انتخاب میکرد.منم باهاش خوب بودم اما گاهی لج و...سر دخالتای بقیه داشتیم😞😞😞😞😞.زندگیم خراب شد.همسرم انقدرررردوستم داشت که مثل یه مادر موهام رو گاهی شونه میکرد وحتی گاهی لاک هم برام میزد و میگفت دوست دارم پیشت باشم و...😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤مردمممممممممممم مرگ رو دیدم این یکسال💔💔💔حتی خانواده ها درعجبن چیشد همه چی خراب شد.اما دیگه دوستم نداره.هیچ علاقه ای درکارنیست.ازم کینه ونفرت گرفته.لعنتتتتتت به من که راه نیومدم ودستی دستی خودم رو بیچاره کردم.خانواده ها هم مقصررررربودن والان گردن نمیگیرن وتازه سرزنش میکنن وزخم وطعنه میزنن😞😞😞😞.برام دعاکن.خیلی مشکلات بهم فشارمیاره
درست میشه باور کندلخوشی الکی بهت نمیدمغم هم مثل خوشی میگذرهفکر کن مثلا الان طلاق گرفتی بعدش برنامه ا ...
تواین وضع حتی زندگی هم بهم حرومه.بهش اعتماد دارم اما میترسم من صبرکنم وطلاق نگیرم واون وقتی ازم سردشده ودوستم نداره جایی دیگه سرش گرم بشه و....حداقل وقتی طلاق بگیرم وبره باکسی دیگه و...دیگه من زنش نیستم وکمترحرف میشنوم.وگرنه نمیخوام که به این زودی بعدطلاق ازدواج کنم.حتی سالها هم بگذره محبت وعشقی که ازاون دیدم یادم نمیره هربارررررقلبم میسوزه که چ به سرزندگیم اومد😞😞😞🖤.من همش باخودم کلنجار میرم وخودخوری دارم.اما مجبورم کاری کنم که سرپاباشم.