2777
2789
عنوان

بخوام مهریه رو ببخشم بایدکجابرم

| مشاهده متن کامل بحث + 22231 بازدید | 524 پست
بخوام همه رو ببخشم باید چکارکنم؟دادگاه یا محضربرم؟اگه همسرم دادخواست طلاق نده و همکاری نکنه ممکنه دا ...

مهریه ات رو اجرا بزار. اون‌موقع خودش التماس میکنه که بیا تاطلاقت بدم.

خداوندا تویی حامی وحاضر
یعنی مهریه ببخشید بعد اون وکالت را باطل کنه

🤯🤯🤯 اونوقت طلاق نده که بازم باید بلاتکلیف بمونم که.مگه ممکنه؟

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مهریه ات رو اجرا بزار. اون‌موقع خودش التماس میکنه که بیا تاطلاقت بدم.

مهریه اجرا گذاشتم طلاق نداد و نیومد.مجبوری نفقه اجرا گذاشتم بازممم نیومد.همه جوره داره به خودش هم ضربه میزنه وبعدهم به من

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

مهریه اجرا گذاشتم طلاق نداد و نیومد.مجبوری نفقه اجرا گذاشتم بازممم نیومد.همه جوره داره به خودش هم ضر ...

توافق کن باهاش تو محضر باید مهریه ات رو ببخشی در قبال طلاق. همین

خداوندا تویی حامی وحاضر
توافق کن باهاش تو محضر باید مهریه ات رو ببخشی در قبال طلاق. همین

توافق هم قبول نمیکنه.ازدستش می‌خوام سرم توی سنگ بکوبم😫.زورم بهش نمی‌رسه که بیاد تکلیفم مشخص کنه.

برای وکالت طلاق باید چ چیزایی لحاظ بشه.لطف میکنی بهم بگی؟

ببین خیلی مسئله مهمی هست حتما با چند نفر که کارشون هست صحبت کن

من دو سه سال پیش مشاوره تلفنی با وکیل میگرفتم یه هزینه خیلی کم بود

برام چک میکرد که اشتباهی نشه و با یکی دیگه هم چک میکردم که مشکلی پیش نیاد (دبل چک میکردم یعنی 😅 )

سردفتر های اسناد رسمی هم معمولا خیلی کمک و راهنمایی میکنن

بی گدار به آب نزن

بعضی کلمه های ساده یهو وقتی میخوای استفاده کنی می بینی اصلا قانون رو علیهت میکنه کلا .... حواستو جمع کن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید

استارتر حتما حتما با یه وکیل خبره مشورت کن 

اینجا نمیشه راجع به این موضوع اطلاعات گرفت

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

چرا مشکلتون چیه

مشکلاتمون حاد نبود‌.منتها جفتمون احمقیم😑😑😑احمق به تماممممم معنا.الکی الکی گندزدیم به همه چی.

مهریه اجرا گذاشتم طلاق نداد و نیومد.مجبوری نفقه اجرا گذاشتم بازممم نیومد.همه جوره داره به خودش هم ضر ...

بلاخره حکم طلاقتو غیابی میگیری 

مگه دست خودشه طلاق نده و دادگاه نیاد و....

مملکت دیگه اینقدرم بی قانون نیست

ببین خیلی مسئله مهمی هست حتما با چند نفر که کارشون هست صحبت کنمن دو سه سال پیش مشاوره تلفنی با وکیل ...

چشم حتما.ممنون ازتوضیحت☺️

بلاخره حکم طلاقتو غیابی میگیری مگه دست خودشه طلاق نده و دادگاه نیاد و....مملکت دیگه اینقدرم بی قانون ...

من سنم کمه و تجربه ای ندارم 

ولی باتوجه به رفتارشون هنوز دوستت داره بریدپیش مشاور