2777
2789
عنوان

شماهام باباتون انقد خاله زنکن

331 بازدید | 23 پست

بابام تو همه چی دخالت میکنه

با شوهرخالم قهره چون خودش قهره میگه شماهام سلام و علیک نکنید 

یا خالم اینا دخترمو میبینن بوسش میکنن بمن میگه نذار بغلش کنن برن گمشن 

میگم بابا بچه رو دخالت نده تو این چیزا میگه عه انگاری خاله جونتو خیلی دوس داریا 

با مامانم حرف میزنیم هی میاد وسط ما میگه کیو میگید چی شده 

جوری شده عروسمونم فهمیده میگه بابا چرا هی میاد وسط بحث زنونه میگه کیو میگید 

نمیدونم باباهای شمام اینجورین؟عادیه؟

زندگی بیش از انچه انتظارش را داشتم بمن سخت گرفته است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابای من اصلا خودشو دخالت نمیده زمانی با کسی قطع ارتباط میکنه که ارتباط با اون افراد اصلا به صلاح نیست و هر وقت با هرکس قطع ارتباط کنه منم به عنوان فرزند بزرگش حتی اسم اون طرفم نمیارم

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر ماه محرمه🖤خونِ پاکِ حسین،  در طنینِ هر روز محرم،  صدایِ فریادی‌ست که  در دلِ تاریخ،  موج می‌زند.  روز شماریِ  این ماه،  نه تنها  شمارش روزها،  بلکه  سُریدنِ اشکِ  دل‌هاست تا به  آستانِ  عشق و  فداکاریِ  اِمامِ  حُسَین برسد.  😭🖤 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥آرامش یعنی همینکه بی قید و شرط خدا رو داری😍😍 خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

بیشتر ببینید
عروس بیچاره که حرفی نزده

این کاربر نمیدونم چشه تو همه تاپیکا همینجوری کامنت میذاره

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند